2777
2789
عزیزم ایدز اصلا بیماری شایعی نیست تو ایران من ۱۵۰۰نفر تست گرفتم فقط ۲ تاش مثبت شد

من خواستم آنژیوکت یکی رو بکشم خونش پاشید تو چشمم بعد فک کنم سی ثانیه رفتم با سرم شستم احتمال داره چیزی

خیلی اعصابم خورده؟

من خواستم آنژیوکت یکی رو بکشم خونش پاشید تو چشمم بعد فک کنم سی ثانیه رفتم با سرم شستم احتمال داره چی ...

نه احتمالش کمه ولی هست سریع برو بهداشتت کیت بده اگر مثبت شد نترس واکسنشو میزنی هیچی نمیشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبین

سلام ممنونم بگو گلم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم رفتم سونوبهم گف نفخ رودت زیاده ونوشته توبرگه ب علت نفخ شکم شدیدنیازب ارزیابی روده خطرناکخ

ن عزیزم نهایتا ای بی اس باشه ک اکثر ایرانیا دارن

عزیزم برامن نوشته کیست ۳سانتی دارم ازنوع کمپلکس خطرداره

کجا عزیزم کیست داره؟

اخه گوگل نوشته علایم سرطان تخمدان نرسیدم

ن بابا فقط با یه نفخ؟!

تخمدان

خب نگران نباش 

مرحله بعدی برات چی نوشتن

ما که تو کتاب زیست خوندیم از زمان آلوده شدن تا مشخص شدن ویروس تو بدن ۶ ماه دوره ی کمون یا نهفتگی داره...یعنی مشخص نمیشه که ویروس هست یا نه....

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز