2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو بارها زیر تاپیکای مختلف گفتم و خیلیا قبولش داشتن.. شما هم امتحان کن

کتاب سلام ب ابراهیم ۱ رو بخون.. راجع به خاطرات شهید گمنام ابراهیم هادیه

ایشون توی جنگ و جبهه هم تاکید خاصی به نماز اول وقت داشتن.‌. خیلی کتاب شیرین و جذابیه.. رایگانم هست

اگه خوندی و واست مفید بود دعام کن💛✨️

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

اگه واقعا دوست داشته باشی میتونی مرتب بخونی

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
اینو بارها زیر تاپیکای مختلف گفتم و خیلیا قبولش داشتن.. شما هم امتحان کن کتاب سلام ب ابراهیم ۱ رو ب ...

👌👌👌👌♥♥♥

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

یه آیه ای بود تو همین سایت دیده بودم صبحا باعث میشه بیدار شی

حالا اگه منو نمیزنن بعضیا باید بگم نتیجه گرفتم خودم

البته من برای کارام باید بیدار میشدم

الانم که کلا بی خوابم و هیچی

ولی بعضی اوقات که میخوام بخوابم و موبایل دم دستم نیست با ذهنم حرف میزنم و بیدارم میکنه(اینم خوبه)

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️

کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم و کتابی که الان دوستمون معرفی کردن سلام بر ابراهیم عالین کلا آدم خیلی تغییر می‌کنه حتما بخون خیلی تاثیر گذار هست

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

دایم الوضو باش مثلا تا ظرف شستی همونجا وضو بگیر 

استغفار زیاد 

و سه تا ختم برای حاجتت بگیر قبل نماز صبح یا بعدش یا بین دو تا نماز ظهر و عصر یا مغرب و عشا اینجوری دیگه میخونی 

یا حتی برای امواتتون ختم بگیر یا اموات بدوارث و بی وارث سه تا ختم بگیر بین و بعد نمازهات بخون

اونقدر برکت به زندگی آدم میاد با نماز که من مثل موقع جایزه گرفتن بدو بدو میرم واسه نماز خوندن

آفرین 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌