2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

375 بازدید | 26 پست

سلام خانوما

دیروز دختر خالم ک تازه از ماه عسل مشهد برگشته مامانم زنگ زد گف اگ میری پنجشنبه میریم گفتم باشه.اخه ما رسم داریم هرکی رفت زیارت بریم خونش.شوهرم از سرکار اومد سرسفره بودیم گفتم پنجشنبم میریم خونه دختر خالم برا زیارتش.گف بشین سرجات زیارت زیارت😒به ما چه.

منم هیچی نگقتم دنبال بهونه بود گف اونا من رقتم کربلا اومدن؟با اینک خالم اینا همشون جمع شدن اومدن خونه مامانم حتی کادو هم اوردن ولی این نگرقت گف از هیشکی نمیگرم خلاصه بهش گفتم اینارو البته با داد و بیداد اخه خیلی ناراحتم میکنه اخه مرد و چه ب این حرفا😑پشتش کرد بهم دیگ باهام حرفی نزد مامانمم خونش دعوتمون کرده بود دیگ اونجا اخمو نشست با مامانمم ب زور حرف میزدا

خلاصه مامانم فهمید از زیر زبونم کشید لامصب .حالام باهام قهره شوهرم چیکار کنم بنظرتون؟تقصیر کیه؟بهم رک بگید

بالاخره باید رفت و امد کنم با فامیل مگه چ زمانه ایه

حالام برا اینک تنبیهم کنه اصلا حرف نمیزنه دیشب بهش میگم بیا حرف بزنیم حل کنیم میگ منت کشی نکن😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرد و چه به این خاله زنکیا که کی اومد پیشم کی نیومد؟؟توام برو پیش دختر خاله ت به جهنم که قهره،أه چقد به شوهراتون رو میدید

انشاله توی همین سال،خدا برام یه ماشین میرسونه از یه راه خوب،من امسال حتماا ماشین دار میشم به امید خدا  خدایا ممنونم که ماشین مورد علاقه م رو بهم میدی،خدایا سپاسگزارم
رفتار شوهرت مث پسر هشت ساله منه😐 این دیگه چیه که سرش قهر کرده

دقیقا اخه بهش میگم ارزش داره زنت ناراحت کنی بخاطر چی سر رقتن خونه دختر خاله؟اصلا حسوده حسودیش میشه من برم جایی اخر سرم برمیگرده میگ برو ب من چ

🤣🤣🤣 چه باحال  میگه  منت  کشی  نکن🤣🤣🤣

حالا یه حرفی  زده  بیخیال

مجدد بگو  عزیزم  ما که  از ادم  به  دور  نیستیم   تو  فامیل  رو تو خیلی حساب میکنن  من  دارم  میرم  خونه  دختر خالم  قربونت  بای🤣🤣

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.