2777
2789
عنوان

سوال ضروری

118 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ببخشید من یه سوال دارم آیا برای خروج از کشور دختر بالای ۱۸ سال از کشور نیازی به اجازه پدر هست یا نه یعنی برای خروج بخواد از کشور خارج بشه نیازی هست پدر دختر چیزی رو امضا کنه؟؟

لطفاً اگه میدونین بگین یا کسی دختر از آشنا هاتون رفته و میدونن چطوری بوده راهنماییم کنین لطفاً ضروریه تو رو خدا چیزی دقیق میدونین بگین چون من گیج شدم واقعاً هر جا یه چیز نوشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره تا زمانیکه مجرد هستین اجازه پدر لازمه وقتی متاهل میشین اجازه همسر

اما والا تو گوگل نوشته نمیدونم بر اساس قانون ماده ۱۸ و اینا چیزا بالای ۱۸ سال نیازی نیست

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2844
2834
2835
2108
داغ ترین های تاپیک های امروز