2821
2789
عنوان

ویار دوغ😊😍

| مشاهده متن کامل بحث + 68947 بازدید | 94 پست
اولی پسره اون سمت راستم بود مثل نبض میزد از سه ماهگی هم مثل پروانه انگار بال میزد این یکی هم سمت چپم ...

بچت دختره  حالا سنو رفتی بیا  بهمون بگو😍

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دختر عشقه نفسه من دوتاشو دارم میشه دعا کنید خدا بخاطر زخم زبونایی ک اطرافیان بهم میزنن و بخاطر دخترا ...

دخترا جیگرن.. دختر رحمت خونس برکت خونس.. خدا لعنت کنه ادمایی ک این حرفو بهت زدن.. مگه چ فرقی داره دختر یا پسر. 

این دختره ک سر پسری دست پدر مادرو میگیره وگرنه پسر ک خودشم بخواد زنش نمیزاره. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
انشاالله اونی که دوست داری بشه عزیزم.منم دختردوست دارم

ممنونم عزیزم ان شالله 

همچنین دوست خوبم 

شما هم گوشتی دوس ندارین ؟

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
دختر عشقه نفسه من دوتاشو دارم میشه دعا کنید خدا بخاطر زخم زبونایی ک اطرافیان بهم میزنن و بخاطر دخترا ...

ان شالله به امید خدا این بار پسردار میشی یه پسر سالم و صالح و البته تپل مپل😍 خدا هر سه تاشو برات نگه داره 

دخترا جیگرن.. دختر رحمت خونس برکت خونس.. خدا لعنت کنه ادمایی ک این حرفو بهت زدن.. مگه چ فرقی داره دخ ...

ای خواهررانقدر حرف شنیدم  

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
ان شالله به امید خدا این بار پسردار میشی یه پسر سالم و صالح و البته تپل مپل😍 خدا هر سه تاشو برات نگ ...

عزیزمی خدا بچه هات برات نگه داره ممنونم از دعای قشنگت

خیلی ممنونم چه دعای قشنگی کردی منم دلم دخمل میخواد ولی خب هر چی که صلاحه مهم اینه که سالم و صالح باش ...

بهترین ها لایق تون هست دوست عزیزم 

بله دقیقا مهم سالم بودنشونه 

دیگه بقیه اش دست خداست که صلاح بدونه چه فرزندی بهمون عطا کنه 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
ای خواهررانقدر حرف شنیدم  

غلط کردن تو باید جوابشونو بدی ک دیگه از این حرفا بهت نزن. نه این ک نقط ضعف نشون بدی.. ول کن.. خدا دو تا دست گل دو تا فرشته گذاشته تو دامت من همیشه به هرکی دختر داره میگم خدا به هر کسی لیاقت داشتن دخترو نمیده. خدا حفظشون کنه.. ایشالله برات داماد میارن اون میشه پسرت.. بخدا داماد از پسر خوده ادم بهتره. 

حالا شوهرتم میگه ک پسر میخوام یا برای اون فرقی نداره؟؟؟ 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
2824
2823
2791
2779
2792