2821
2789
عنوان

ویار دوغ😊😍

| مشاهده متن کامل بحث + 68947 بازدید | 94 پست
منم بچم پسر بود. من بیشتر موقع ها الکی میگفتم هوس فلان چیز کردم🤣🤣🤣🤣 ایشالله ک سالم و سلامت باشن ...

خخخ زنده باشه الهی 

خدا حفظش کنه براتون 

من دیگه چون هوس نمیکردم دیگه خوشمم نمیومد الکی بگم فلان چی رو میخام 

ممنونم عزیزم 😘🌹💖

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
غلط کردن تو باید جوابشونو بدی ک دیگه از این حرفا بهت نزن. نه این ک نقط ضعف نشون بدی.. ول کن.. خدا دو ...

ن اصلا نمیگه شوهرم تک پسره  خیلی بچه دوست دارعگه همیشه میگه بیار دوتا دیگه اصلا جنسیتش مهم نیست کلا دوست داره۴ تا بچه داشته باشیم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ زنده باشه الهی  خدا حفظش کنه براتون  من دیگه چون هوس نمیکردم دیگه خوشمم نمیومد الکی ...

سلامت باشی گلم. 

اخه بارداری اوله ادم دوس داره واسه شوهرش ناز کنه بگه ک چقد سخته. حالا من همیشه عاشق این بودم حالت تهوع داشته باشم ولی حتی یه بارم نداشتم. خوب بود بارداریم. مث چی فقط میخوردم. از 75کیلو با وزن99رفتم واسه زایمان. ‌😂

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
ن اصلا نمیگه شوهرم تک پسره  خیلی بچه دوست دارعگه همیشه میگه بیار دوتا دیگه اصلا جنسیتش مهم نیست ...

. خدا شوهرتم برات حفظ کنه.. وقتی شوهرت جنسیت براش مهم نیس گور بابای بقیه ـ. اصلا ب روت نیار. اتفاقا اینقد از دخترات تعریف کن جلوشون تا بسوزن... اگه شرایطش جوره بچه بیار بازم.. اتفاقا خیلی خوبه بچه زیاد باشه من خودم همیشه دوس داشتم 6تا بچه داشته باشم سه تا دختر سه تا پسر. ولی خب شرایط واقعا سخته و اصلا نمیشه. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
ن اصلا نمیگه شوهرم تک پسره  خیلی بچه دوست دارعگه همیشه میگه بیار دوتا دیگه اصلا جنسیتش مهم نیست ...

حتما مادرشوهرت میگه بچه بیار. یا پسر بیار اره؟؟؟ 

سلامت باشی گلم.  اخه بارداری اوله ادم دوس داره واسه شوهرش ناز کنه بگه ک چقد سخته. حالا من همیش ...

خخخخ 

منم هیچی من تا سنو قلب رفتم باورم نمیشد باردارم بی بی چک و ازمایش رو قبول نداشتم 

چون هیچیم نبود 

خخخ منم از ۴۹ کیلو رفتم ۶۵ ولی همین که زایمان کردم یه ماهگی پسرم شدم ۵۳ 

چهارماهگیش ۵۱ 

و همینجور اومدم پایین یه سالونیمه که شد من۵ / ۴۴ کیلو بودم اونقدر لاغر شده بودم با قد ۱۵۷ 

الان پسرم ۲۲ ماهشه باردارم ۱۰ هفته ام  شدم ۴۶ 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
خخخخ  منم هیچی من تا سنو قلب رفتم باورم نمیشد باردارم بی بی چک و ازمایش رو قبول نداشتم  ...

خوش ب حالت من بعد زایمان شدم 85الان با رژیم ایناذخودمو رسوندم به 79.. 

اره منم هیچیم نبود تا چهار پنج ماهگیم هم هیشکی خبر نداشت حالم چون حالم خوب بود. همه هم حسرت منو میخوردن ک خوش ب حالت. 

خودتون میخواستید یا ناخواسته بود بارداریتون؟؟؟ 

. خدا شوهرتم برات حفظ کنه.. وقتی شوهرت جنسیت براش مهم نیس گور بابای بقیه ـ. اصلا ب روت نیار. اتفاقا ...

شوهرم خیلی خوش بینه میدونه شرایط اقتصادی بده ولی میگه تورو خدا بیار منم ۹ سال از اخرین بارداریم میگذره همش به بهانه های  مختلف نیاوردم حقیقت انقدر رو مخم بودن ترسیدم . ولی الان اصرار زیادی داره میگه تا سنمون بالا نر نرفته بیار یکی دیگه تا این شد ۲سالش یکی دیکه بیار

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
حتما مادرشوهرت میگه بچه بیار. یا پسر بیار اره؟؟؟ 

مستقیم نمیگن ولی همش،میگن شوهرت یدونس خدا پسری بده بهش  یا همیشه دستاشون رو به اسمون وقتی کاری واسش انجام میدم میگه خدا پسری بده بهت هر بار میریم جای زیارتی یا روضه میگه خدا پسری بده بهت  شایدم منظوری نداره و من حساسم ولی همش میگم کاش براشون یه پسر بیارم تا ولم کنن

شوهرم خیلی خوش بینه میدونه شرایط اقتصادی بده ولی میگه تورو خدا بیار منم ۹ سال از اخرین بارداری ...

عــــزیـــــزم😍😍چقد خوب.. اگه خداروشکر زندگیت خوبه بیار.. خدا بچه رو ک میده روزیشم میده گلم... ولی اگه دوس داری پسردار بشی برو دکتر بهت رژیم غذایی بده ک پسر دار بشی.. ریسک هم نکردی. 

مستقیم نمیگن ولی همش،میگن شوهرت یدونس خدا پسری بده بهش  یا همیشه دستاشون رو به اسمون وقتی کاری ...

خودش خیلی دوس داره خو بیشتر میورد.. البته مادرشوهرا همینن زیاد جدیشون نگیر.. ولی اگه شوهرت دوس داره بیار.. بعد ایشالله ک حامله شدی هرجا نشستی بگو شوهرم دوس داشت اوردم اصلا نگو بخاطر حرف اینو اون یا مادرشوهر گفته من اوردم