2777
2789
عنوان

موکل داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 8429 بازدید | 79 پست
دوست منم داشتم چشماش میبست و رو کاغذ مینوشت درباره اینده هرکس که کد نظزش بود اول فرلری بود از این کا ...

اون در بندش بود ماله من جز بدبختی چیزی نداره البته من تارو*ت میگیرم این استفاده رو ازش میکنم  ولی برای اشناهای خودم 😂 شماره دوستتو داری ؟ بهم بدی اگه الانم انجام میده؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افسردگی روحی که من خودم چون اصلا اعتقاد نداشتم به اینجور چیزا دوره درمان رفتم ولی درست نشد  دلس ...

فهمیدن مرگ رو هم من هم مامانم بیشتر وقت ها خوابشو میبینیم ولی مستقیم نه که فلانی میمیره مثلا یه مراسم عزایی هست یا از نزدیکانمون که مرده آن چیزی میبرن با خودشون بعد چند روز خبر فوت رو میشنویم 

پارسال یه خواب مستقیم دیدم که دختر دوستم فوت شده و زنگ زده بهم خبر داده درست یه هفته بعدش همینجوری شد 😢😢

یه ماه بعدش خواب تصادف دیدم ولی واضح نبود خیلی هم ترسیدم چون خودمون قرار بود مسافرت بریم تا بریم و برگردیم نردمو زنده شدم مسافرتمون دو هفته طول کشید بعد که خونه برگشتیم به هفته بعدش پسرعموم که مثل برادر بود برام تو تصادف فوت شد 😢😢

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
عذابع عذاب 

واقعا بیشتر وقتا مامانم اینجور خوابا رو میبینه دیگه بعد خواب مامانم همه تن و بدنمون میلرزه😅

بیارم چند سال پیش دیده بود اونموقع بین بابام و خانواده مادرم اختلاف بود اونجا نمی‌رفتیم مامانم خواب دیده که یه زنی اومد پیشش گفت که اونا رو میبینی نگاه کرده دیده مامانبزرگمه ، اونا یکاری کردن که حسرت دیدن خانوادت رو دلت بمونه اگه میخوای همین الان دعا رو باطل کنم که مامانم گفته نه میسپارم دست خدا سه بار تکرار کرده بعد رفته واقعا هم همینجوری شد ده سال خونه مامان بزرگم نرفتیم 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
اون در بندش بود ماله من جز بدبختی چیزی نداره البته من تارو*ت میگیرم این استفاده رو ازش میکنم  و ...

نه والا دیگه منا یادشم نمباد 

تا سه سال پیشم هرازگاهی می‌دیدیم همو اما الان دیگه هیچکسو نمیشناسه

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
فهمیدن مرگ رو هم من هم مامانم بیشتر وقت ها خوابشو میبینیم ولی مستقیم نه که فلانی میمیره مثلا یه مراس ...

من ی سالی مریض شدم و کلا تو تخت بودم ازاون سال تاهمین حوالی خوابهای صادق میدیدم طوریکه التماس خدامیکردم که خواب نبینم 

یا رب نظر توبر نگردد
افسردگی روحی که من خودم چون اصلا اعتقاد نداشتم به اینجور چیزا دوره درمان رفتم ولی درست نشد  دلس ...

درکتون میکنم من توی تل میشناسم چند نفرو میخواید کانالشونو بدم خودتون بررسی کنید اگ خواستید مشورت بگیرید ازشون درموردش