2777
2789
عنوان

موکل داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 8654 بازدید | 79 پست
میتونه حسشو ب ما بگه مث حس ششمی دیگه ؟؟؟ منم میخام اگه میشه بگوووو

حس ششم  یه چیز دیگست موکل داشتنم یه چیز دیگست فقط چیزایی که خودت باهاشون در ارتباطی کمک میکنه  اونم فقط راجب خودت و خانوادت و دوستات کار میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری موکل باهاتون ارتباط میگیره فقط تو‌خواب یا بیداری هم میبینیش؟

فقط و فقط توی خواب میتونم بفهمم  مثلا یه سری چیزارو ولی راجب پنهان کاری توی بیداری اذیت و آزارم هم توی خوابه هم بیداری توی خواب مثل کتک زدنه  حتی چندبار لمس شدم  از خواب پریدم توی بیداریم بی میلی نسبت به همه چیز استرس بیش از حد کارا پیش نمیره شکست توی روابط 

چه آزاری برات داره بجز دونستن مرگ اطرافیان؟؟

توی خواب بدنمو لمس میکنه از خواب میپرم یا توی خواب هی خواب میبینم کتکم میزنن کارام پیش نمیره بی انگیزم  

روابط احساسی به جاهای خوب میرسه خودم بهمش میزنم حتی خانواده مادریم غیر مامانم  با اینکه سن دارم ولی ازدواج نکردن خاله هام و دختر خاله هام نا امیدی بی میلی 

دوست منم داشت موکل، چشماش میبست و رو کاغذ مینوشت درباره اینده هرکس که مد نظزش بود اول فرلری بود از این کار کم کم انقد دورش شلوغ شد و واقعیت میگفت که به درامد رسید و از فرش به عرش رسید 

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
عزيزم موكل ك اين نيست! تو همزاد داري ك ميگي كارت پيش نميره و استرس داري و اين داستانا

ماهم کلا تو زندگی در حال درجازدنیم هرکیو میبینی ی حرکتی زده تو زندگیش ماده سال تکونم نخوردیم روزی مون گنجشکیه

یا رب نظر توبر نگردد