2777
2789
عنوان

موکل داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 8429 بازدید | 79 پست
دوست منم داشت موکل، چشماش میبست و رو کاغذ مینوشت درباره اینده هرکس که مد نظزش بود اول فرلری بود از ا ...

سلام عزیزم شماره ای ویزی از این دوستت داری؟

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چرا میخوای موکل رو از خودت دور کنی چون من خودم موکل دارم و تا الان فقط برام خوبی اورده و ازش راضیم تویی که موکل داری میدونی چطوری باهاش ارتباط پیدا کنم دیییوونه شدمه هرشب ساعته 5:45 دقیقه خیلی بی دلیل از تخت میوفتم تا یت پیامی رو از موکل بگیرم ولی نمیتونم

مثلا میتونی راجب من چیزی بکی؟یا باید بشناسی طرفو

ن عزیزم اینجوری نیست من خودم موکل دارم وقتی که داخله صورت طرف نگاه میکنم همه بعد های زندگیش میاد جلو چشمام و یهو بهم الهام میشه ک چه اتفاقی براش میوفته از رو پیام که نیست باید نزدیک باشه که انرژی و ایندش رو بتونی حس کنی من خودم یه بار وقتی که خواستم برم تو شهر یهو اینده یکی رو دیدم که تصادف کرد فکر کردم خودم تصادف میکنم ولی اینطور نبود با ماشین داداشم بودیم یهو یه مرده دقیقا همونجویی که من پیش بینی کرده بودم ولی خب چیزی نشد چون داداشم ترمز کرد وگرنه میزدیمش

بگو راجب من بهت بگه ببینم چقدر درست میگه

الکی خو نیست از روی پیام بعدشم خودش خو حرف نمیزنه به ادم الهام میشه من خودم دارم موکل رو ن میشه دیدش ن میشه باهاش حرف زد یه قوانینی هم هست ک باید پیروی بشه

خیلی قران بخون باخودت همراه داشته باش بسم الله بگو . ینی ازموکلت بخای راجب کسی بهت اطلاع میده؟؟؟ ب ...

من خودم موکل دارم اینجوری نیست اطلاع نمیده یهو به ادم الهاام میشه بعدشم نمیشه دیدش انسان توانایی دیدن اونه نداره و اگر ما ببینیمش نمیتونیم باهاش روبرو بشیم 

میتونه حسشو ب ما بگه مث حس ششمی دیگه ؟؟؟ منم میخام اگه میشه بگوووو

اره مثله حس شیشمه من خودم دارم بعد ننیشه هرکسی داشته باشه ای از طرفه خدا به ادم میرسه و تو هیچ جوره نمیتونی داشته باشی مگه اینکه از خدا بگیری خدا برای محافظت موکل رو میده

چجوری موکل باهاتون ارتباط میگیره فقط تو‌خواب یا بیداری هم میبینیش؟

من خودم دارمم و کم پیش میاد بیاد تو خواب فقط برای مواقع خیییلی اضطراری و بعله داخله بیداری هم بهمون میگه چه اتفاقایی میوفته و نمیشه اونو دید مثله حس شیشم عمل میکنه

نه  اصلا نمیبینم  چون در بند نیست راجب کسی اطلاعات نمیده روی زندگی خودم فقط تاثیر گذاشته ا ...

بجای اینکه نلاش کنی دورش کنی تلاش کن چجوری ازش استفاده کنی

من خودم دارم و هیچ مشکلی هم ندارم

چه آزاری برات داره بجز دونستن مرگ اطرافیان؟؟

من میدونم اطرافیانم چطوری میمیرن ولی ازاری برام نداره چون قبل از اینکه بفهمم موکل چیه از همشون بدم میومد از همه و الکی نیست من هرکیو ک دوسش دارمو تلاش نمیکنم ک ببینم مرگش چه شکلیه چون دوسش دارم و الکی خودمو ناراحت نمیکنم و برای من بدی ای نداره 

تنها بدی ای که داره اینه نمیشه باهاش ارتباط گرفت

فقط و فقط توی خواب میتونم بفهمم  مثلا یه سری چیزارو ولی راجب پنهان کاری توی بیداری اذیت و آزارم ...

میدونم چی میگی سعی کن با موکلت مثله یه دوست رفتار کنی من وقتی لمسم میکنه خیلی عادی رفتار میکنم 

توی خواب بدنمو لمس میکنه از خواب میپرم یا توی خواب هی خواب میبینم کتکم میزنن کارام پیش نمیره بی انگی ...

اینی که میگی موکل نیست و احتمالا یه جن عاشقت شده چون موکل از طرف خدا میاد و سعی نمیکنه ک تورو اذیت کنه