2777
2789
عنوان

غذاهای پلویی رو چجور درست میکنید؟

301 بازدید | 7 پست

من کلا غذاهای پلویی رو خوب بلد نیستم درست کنم،شما مرغ ک میزارید بین برنج رو چجور درست میکنید؟مرغتون رو چحور خوشمزه درست میکنبد چون من حس میکنم مرغم بو میگیره و خیلی خوش طعم نمیشه بااینکه خیلی موقع پخت بهش سیر و پیاز میزنم،توی برنجتون چیا میریزید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بین برنجم بیشتر از گوشت چرخ کرده و سویا چون همسرم خیلی دوست داره میریزم..برای اینکه خوش طعم سه از دارچین وزعفرون استفاده کن خیلی تاثیر داره توی عطر و طعم پلو

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

من مرغ رو با پیاز وفلفل دلمه ای و ادویه میپزم بعد با یکم زعفرون وروغن سرخ میکنم و لای پلو میذارم 

گاهی اوقاتم بال رو مزه دار میکنم وته قابلمه روغن میریزم یه طرفش رو سرخ میکنم وبرمیگردونم برنج رو میریزم روش تا دم بکشه

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

مرغ و قبل پخت چند قل بزار بجوشه بعد آبش و عوض کن بل پیاز و سیر بپز

میتونی با پیاز و آبلیمو و زعفرون مزه دار کنی بعد بخار پز کنی

میتونی با زردچوبه فراوون و نمک مزه دار کنی بعد بپزی

هویج و آلو خورشتی هم مرغ خوشمزه میکنه

خاموش باش وقتي نمي داني...سكوت كن آن دم كه مي داني ... 

اول مرغتو خام سرخ کن مثلا برای ۵ تکه مرغ  

بعد داخل همون روغن یه پیاز متوسط رنده درشت شده رو تفت بده 

طلایی که شد دو تا خلال نازک فلفل دلمه ای و دو قاشق رب و یه حبه سیر ساطوری شده و زرچوبه و نمک و فلفل بزن

بعد مرغا رو بچین روش و اب بریز چهل دقیقه با حرارت ملایم که جوش خورد دو قاشق آبلیمو و سه چهار قاشق زعفرونم بریز یه ربعم که موند دیگه تمومه 

(میتونی توش سه چهارتا حلقه کرفس و هویجم بریزی)

این برا زرشک پلو عالیه برای لاپلویی هم من رب کم میزنم مثلا نصف قاشق و بجاش زرچوبه بیشتر میزنم و بعدم پلومو یکم زنده تر برمیدارم که وقتی ابکش کردم از اب مرغمم روش بریزم😋

👻