اگهیه پسر دختری رو تو محل کار بخاد ..ولی اون دختر توشرکت بحث ازدواجشو بزنه ک من اگه ازدواج کنم سکه میدم یا مثلا دعا کنین برای مجرداا...اون پسر از ازدواجش منصرف میشه ..چون احساس میکنه اون دختر اونو نمیخاد
عجیبه اینقدر تو ذهنته ولی هیچ عکس العملی نشون نمیدی. همکارم هستین همیشه هم میبینیش. والا اگه من بودم ...
خوب چیکارکنم .همکاریم ولی هی سرد وگرم میشه با حرفا ...البته مقصرخودمم چون بااین حرفم و نگاهنکردن بهش وقتی بهم توحه داشت شاید فک کرد من نمیخامش ..همشخودمو مقصر میدونم ...نمیدونم باید چیکارکنم .تازه یه چیز دیگم هست موردم ازم کوچیکتره ونمیدونه هنوز استرس اینم دارم ..ولی الان دیگه فک کنم هدفیم داشت دیگهنداره..نمیدونم دارم خل میشم ..
به حرفات اصلا ارتباطی نداره. سرد و گرم شدنشم شاید خودش از احساسش مطمئن نیست. تو که نمیتونی اصلا حرف نزنی. بی خیال شو تو تقدیرت باشه خودش میاد ذهنتو درگیر نکن.
به حرفات اصلا ارتباطی نداره. سرد و گرم شدنشم شاید خودش از احساسش مطمئن نیست. تو که نمیتونی اصلا حرف ...
یعنی واقعا نه به حرفام ربط داره نه به کم محلیام ؟؟میگم شاید فک کرده من نمیخامش ؟؟چون اون با نگاه خیلی توحه میکرد ولی من اخیرا زیاد نگاهش نکردم ...یه پسر کسی رو بخاد در هیچ صورتی نمیره ؟؟ قبل اینکه بگه ؟؟همش ذهنم درگیر این چیزاست
یعنی واقعا نه به حرفام ربط داره نه به کم محلیام ؟؟میگم شاید فک کرده من نمیخامش ؟؟چون اون با نگاه خیل ...
نه در هیچ صورتی نمیره. حرفشو میزنه خوب بعد میره. چرا همینطوری بر اساس حدس و گمان بره؟ حرفات و کم محلیات هیچ گونه تاثیری نداشته. خوب یک جمله حرفه دیگه. آخه من خودم قید ازدواج رو زدم مردا یا پسرا بهم گیر میدن تا تو سرشون نزنم نمیرن. اینقدر کم محلی می کنم فایده نداره باید رک بگم تا برن.
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
نه در هیچ صورتی نمیره. حرفشو میزنه خوب بعد میره. چرا همینطوری بر اساس حدس و گمان بره؟ حرفات و کم مح ...
ولی پسرم وقتی کم محلی کنی تا ی جایی میمونه ولی مشکل من اینه ک رودر رو حرف نزده بمن ...من ولی خیلی بی تفاوت بودم باهربار امدن طرفم سرد برخورد کردم ..کاش فقط ی بار دیگه بهم بفهمونه هنوز من براش مهمم حتی با یک توجه ک بفهمه منم بهش علاقه دارم .چون واقعا اگه هیچینگه وبره تا اخر خودمو نمیبخشم ...
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
الان ک کلا بی تفاوت شده..فک کنم ب خاطر اینکه گفتم ب اون همکارم برای مجردا دعا کنین..یا اینک من ازدواج کنم سکه میدم بهش برخورد ورفت کلا ..خیلی حاااالم بدهههه درحد مرگ دوست دارم بمیرم