اگهیه پسر دختری رو تو محل کار بخاد ..ولی اون دختر توشرکت بحث ازدواجشو بزنه ک من اگه ازدواج کنم سکه میدم یا مثلا دعا کنین برای مجرداا...اون پسر از ازدواجش منصرف میشه ..چون احساس میکنه اون دختر اونو نمیخاد
شاید بره ازدواج کنههه... یعنیمطمئنم ک میکنه با این حرفای من ..
ولش کن دیه بش نفکر
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
خیلی اخه تلاش کرد من ضایعش کردم ...درصورتیک واقعا دوستش دارم
نزار ع دستت برع
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
نه بابا فکر نکنم اینجوری باشه. ولی کاش یکجوری از احساسش مطمئن شی. چند وقته بهش فکر میکنی آخه.
نمیدونم .مثه چیزی شد ک من منتظر یه خاستگارم ک برم واصلا توجهات اونو ندیدم...حتی یک درصد...خیلی توجه میکرد ولی با این حرفام سردشده..ولی تاالانم مستقیم چیزی بمن نگفته ....نمیدونم ب نظرت منصرف میشه؟
نمیدونم .مثه چیزی شد ک من منتظر یه خاستگارم ک برم واصلا توجهات اونو ندیدم...حتی یک درصد...خیلی توجه ...
ابدا شمایم فکر الکی می کنی. ولی اگه من بودم یکجورایی دیگه از احساسش مطمئن میشدم. تا چقدر حدس و گمان؟ یا بی خیالش شو یا مطمئن شو دیگه. حرفتم اصلا بد نبود.