2777
2789
عنوان

کمکم کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 42 پست
شاید بره ازدواج کنههه... یعنی‌مطمئنم ک میکنه با این حرفای من ..

ولش کن دیه بش نفکر

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره بپرسه شما به دوستم علاقه دارین ؟ چون رفتارتون اینو نشون میده  شاید جواب داد

نه گلم این اصلا درباره احساساتش حرف نمیزنه با کسی.‌من شاید با کمی‌ناراحتی بهش نشون بدم ک فهمیدم کم محلی میکنی 

خیلی اخه تلاش کرد من ضایعش کردم ...درصورتیک واقعا دوستش دارم

نزار ع دستت برع

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
میگم همکارم خیلی بهم توجه میکرد ولی با این جملاتم خیلی سرد شدههه من گفتم دعا کنین برا ازدواج مجردا ب ...

حرفت بد نبود بابا به نظرم با مزه هم بود. پسر اگه واقعا یک دخترو بخواد و برنامه ریزی کرده باشه که با این حرفا نمیره.

حرفت بد نبود بابا به نظرم با مزه هم بود. پسر اگه واقعا یک دخترو بخواد و برنامه ریزی کرده باشه که با ...

احساس میکنم حرف ازدواجمو زدم ..ازم دور شده یکم.مثه اینه ک من اصلا اونو حساب نکردم...خدا ازدهنت بشنوههه .کاش نرفته باشه

احساس میکنم حرف ازدواجمو زدم ..ازم دور شده یکم.مثه اینه ک من اصلا اونو حساب نکردم...خدا ازدهنت بشنوه ...

نه بابا فکر نکنم اینجوری باشه. ولی کاش یکجوری از احساسش مطمئن شی. چند وقته بهش فکر میکنی آخه.

نه بابا فکر نکنم اینجوری باشه. ولی کاش یکجوری از احساسش مطمئن شی. چند وقته بهش فکر میکنی آخه.

نمیدونم .مثه چیزی شد ک من منتظر یه خاستگارم ک برم واصلا توجهات اونو ندیدم...حتی یک درصد...خیلی توجه میکرد ولی با این حرفام سردشده..ولی تاالانم مستقیم چیزی بمن نگفته ....نمیدونم ب نظرت منصرف میشه؟

نمیدونم .مثه چیزی شد ک من منتظر یه خاستگارم ک برم واصلا توجهات اونو ندیدم...حتی یک درصد...خیلی توجه ...

ابدا شمایم فکر الکی می کنی. ولی اگه من بودم یکجورایی دیگه از احساسش مطمئن میشدم. تا چقدر حدس و گمان؟ یا بی خیالش شو یا مطمئن شو دیگه. حرفتم اصلا بد نبود.