2777
2789
عنوان

کمکم کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 42 پست
ابدا شمایم فکر الکی می کنی. ولی اگه من بودم یکجورایی دیگه از احساسش مطمئن میشدم. تا چقدر حدس و گمان؟ ...

همش‌فک میکنم چون گفتم ازدواج کنار کشیده...لااقل مطمئن شدم ک حرفم ضایع نبوده...نمیدونم خداکنه ولی تامستقیم حرف‌نزنه هم نمیتونم مطمئن باشم

همش‌فک میکنم چون گفتم ازدواج کنار کشیده...لااقل مطمئن شدم ک حرفم ضایع نبوده...نمیدونم خداکنه ولی تام ...

نه بابا این فکرو یک درصدم نکن. هیچ ربطی نداره. ولی خوب اگه بخوادت بهت مستقیم میگه دیگه. ولی مطمئن باش هیچ حرف بدی تا الان نزدی. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا این فکرو یک درصدم نکن. هیچ ربطی نداره. ولی خوب اگه بخوادت بهت مستقیم میگه دیگه. ولی مطمئن با ...

ممنون عزیزم ازدلگرمیت ..ایشالا خدا هرچی صلاحمه برام برسونه ...دیگه برام فرقیم درواقع نمیکنه چون ازبس فک کردم خسته شدم 

ممنون عزیزم ازدلگرمیت ..ایشالا خدا هرچی صلاحمه برام برسونه ...دیگه برام فرقیم درواقع نمیکنه چون ازبس ...

عجیبه اینقدر تو ذهنته ولی هیچ عکس العملی نشون نمیدی. همکارم هستین همیشه هم میبینیش. والا اگه من بودم تا حالا ده باره فهمیده بودم اوضاع از چه قراره.

عجیبه اینقدر تو ذهنته ولی هیچ عکس العملی نشون نمیدی. همکارم هستین همیشه هم میبینیش. والا اگه من بودم ...

خوب چیکار‌کنم .همکاریم ولی هی سرد وگرم میشه با حرفا ...البته مقصرخودمم چون بااین حرفم و نگاه‌نکردن بهش وقتی بهم توحه داشت شاید فک کرد من نمیخامش ..همش‌خودمو مقصر میدونم ...نمیدونم باید چیکارکنم .تازه یه چیز دیگم هست موردم ازم کوچیکتره ونمیدونه هنوز استرس اینم دارم ..ولی الان دیگه فک کنم هدفیم داشت دیگه‌نداره..نمیدونم دارم خل میشم ..

به حرفات اصلا ارتباطی نداره. سرد و گرم شدنشم شاید خودش از احساسش مطمئن نیست. تو که نمیتونی اصلا حرف ...

یعنی واقعا نه به حرفام ربط داره نه به کم محلیام ؟؟میگم شاید فک کرده من نمیخامش ؟؟چون اون با نگاه خیلی توحه میکرد ولی من اخیرا زیاد نگاهش نکردم ...یه پسر کسی رو بخاد در هیچ صورتی نمیره ؟؟ قبل اینکه بگه ؟؟همش‌ ذهنم درگیر این چیزاست

یعنی واقعا نه به حرفام ربط داره نه به کم محلیام ؟؟میگم شاید فک کرده من نمیخامش ؟؟چون اون با نگاه خیل ...

نه در هیچ صورتی نمیره. حرفشو میزنه خوب بعد میره‌. چرا همینطوری بر اساس حدس و گمان بره؟ حرفات و کم محلیات هیچ گونه تاثیری نداشته. خوب یک جمله حرفه دیگه‌. آخه من خودم قید ازدواج رو زدم مردا یا پسرا بهم گیر میدن تا تو سرشون نزنم نمیرن. اینقدر کم محلی می کنم فایده نداره باید رک بگم تا برن.

اخه بد ندید گرفتمش ....مطمئنم‌میره ...

اگ ولت کنه و بره میشکنی

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
نه در هیچ صورتی نمیره. حرفشو میزنه خوب بعد میره‌. چرا همینطوری بر اساس حدس و گمان بره؟ حرفات و کم مح ...

ولی پسرم وقتی کم محلی کنی تا ی جایی میمونه ولی مشکل من اینه ک رودر رو حرف نزده بمن ...من ولی خیلی بی تفاوت بودم باهربار امدن طرفم سرد برخورد کردم ..کاش فقط ی بار دیگه بهم بفهمونه هنوز من براش مهمم حتی با یک توجه ک بفهمه منم بهش علاقه دارم .چون واقعا اگه هیچی‌نگه وبره تا اخر خودمو نمیبخشم ...

چیکارکنم چجوری بهش بفهمونم دوستش دارم ؟؟دوست ندارم بی تفاوت بشه وبره

بش بگو

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
بش بگو

الان ک کلا بی تفاوت شده..فک کنم ب خاطر اینکه گفتم ب اون همکارم برای مجردا دعا کنین..یا اینک من ازدواج کنم سکه میدم بهش برخورد ورفت کلا ..خیلی حاااالم بدهههه درحد مرگ دوست دارم بمیرم