2777
2789
عنوان

وای صدای چیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 67 پست
به بد کسایی گفتی حواستو پرت کنن 😂😂😂✌️

چیز خاصی نیستش که انقدر حساسه!یه جن ساده اس فقط که خیلی قد بلنده و سیاهه و چهره وحشتناکی داره😐توام نترسون این اسی بنده خدارو گناه داره

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

امشب یه گربه دیدم اندازه یه بره گوشت داشت گربه ها چرا اینقدر چاق شدن؟

من بهشون میگم پلنگ😂

واقعا خیلی بزرگ شدن😕

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
چیز خاصی نیستش که انقدر حساسه!یه جن ساده اس فقط که خیلی قد بلنده و سیاهه و چهره وحشتناکی داره😐توام ...

از اونا که به جا پا سم دارن؟ 

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
از اونا که به جا پا سم دارن؟ 

دقیقاااااا.همونایی که شبیه دود سیاهن و صدای خرناسه دارن عزیزدلم.تازه الان از دیوار خونه اسی رفته تو و بالا سرش وایساده!

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

من اگر صدا بیاد باید حتما ببینم چخبره حتی اگر میترسم😐💔👩‍🦯

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
بسم الله  زنگ بزن بگو زود بیان

زدم پرسیدم کجایین گفت داریم خرید میکنیم

گفتم اها باشع

نخواستم نگران شع

شوهرم هم ک خاموشه 

داداشم هم با دوستاش رفته بیرون

آدم منو خونه تنها میزاره آخه

ریدم تو خودم

گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
دقیقاااااا.همونایی که شبیه دود سیاهن و صدای خرناسه دارن عزیزدلم.تازه الان از دیوار خونه اسی رفته تو ...

دارم میترسم

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧