2777
2789
عنوان

وای صدای چیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 67 پست
به بد کسایی گفتی حواستو پرت کنن 😂😂😂✌️

چیز خاصی نیستش که انقدر حساسه!یه جن ساده اس فقط که خیلی قد بلنده و سیاهه و چهره وحشتناکی داره😐توام نترسون این اسی بنده خدارو گناه داره

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امشب یه گربه دیدم اندازه یه بره گوشت داشت گربه ها چرا اینقدر چاق شدن؟

من بهشون میگم پلنگ😂

واقعا خیلی بزرگ شدن😕

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
چیز خاصی نیستش که انقدر حساسه!یه جن ساده اس فقط که خیلی قد بلنده و سیاهه و چهره وحشتناکی داره😐توام ...

از اونا که به جا پا سم دارن؟ 

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
از اونا که به جا پا سم دارن؟ 

دقیقاااااا.همونایی که شبیه دود سیاهن و صدای خرناسه دارن عزیزدلم.تازه الان از دیوار خونه اسی رفته تو و بالا سرش وایساده!

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

من اگر صدا بیاد باید حتما ببینم چخبره حتی اگر میترسم😐💔👩‍🦯

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
بسم الله  زنگ بزن بگو زود بیان

زدم پرسیدم کجایین گفت داریم خرید میکنیم

گفتم اها باشع

نخواستم نگران شع

شوهرم هم ک خاموشه 

داداشم هم با دوستاش رفته بیرون

آدم منو خونه تنها میزاره آخه

ریدم تو خودم

گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
دقیقاااااا.همونایی که شبیه دود سیاهن و صدای خرناسه دارن عزیزدلم.تازه الان از دیوار خونه اسی رفته تو ...

دارم میترسم

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧