2777
2789
عنوان

وای صدای چیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم پس

بابا اسی دارم سر به سرت میذارم قربونت برم😁😂چیزی نیستش اصلا.توی باغ ها فقط اجنه جایی میرن که درخت انجیر هست

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
بابا اسی دارم سر به سرت میذارم قربونت برم😁😂چیزی نیستش اصلا.توی باغ ها فقط اجنه جایی میرن که درخت ا ...

ما درخت انجیر داریم 😐

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
بابا اسی دارم سر به سرت میذارم قربونت برم😁😂چیزی نیستش اصلا.توی باغ ها فقط اجنه جایی میرن که درخت ا ...

هزار بار ب بابام گفتم این انجیر بی‌صاحاب رو نکار جا زیاد میگیره گوش نداد بم ک 

گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
نههه 

نه آدم نمیخورن که😂😂😬خیلی از کلیپایی که درمورد دیدن این موجوداته دروغه.یه چیز میگم همیشه پیش خودت داشته باش.اجنه هرگز خودشونو به کسی که خیلی ازشون میترسه نشون نمیدن.کسی هم که میگه میبینمشون یا دروغ میگه یا اینکه واقعا نمیترسه

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
هزار بار ب بابام گفتم این انجیر بی‌صاحاب رو نکار جا زیاد میگیره گوش نداد بم ک 

اسی جدی داری میگی یا سرکاریه؟😶😐

ما درخت انجیر داریم 😐

توی باغین؟من هزارجا دیدم که هر شب ساعت ۳ نصف شب برخی از اجنه زیر درخت انجیر با هم ملاقات میکنن.واقعا حقیقته بخدا.بخاطر همین میگن شبا زیر درخت نخوابین مخصوصا انجیر.

توی باغین؟من هزارجا دیدم که هر شب ساعت ۳ نصف شب برخی از اجنه زیر درخت انجیر با هم ملاقات میکنن.واقعا ...

اون گردو نیس؟؟

گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁