2777
2789
عنوان

وای صدای چیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 67 پست
توی باغین؟من هزارجا دیدم که هر شب ساعت ۳ نصف شب برخی از اجنه زیر درخت انجیر با هم ملاقات میکنن.واقعا ...

ناموسا خیلی حواسمو پرت کردی فقط اشهد خودمو خونده بودم

گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توی باغین؟من هزارجا دیدم که هر شب ساعت ۳ نصف شب برخی از اجنه زیر درخت انجیر با هم ملاقات میکنن.واقعا ...

نه ولی قلبم😢 تمومش کن این بازی کثیف و 

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧

واقعا باور میکنید اینو؟میگفتن زیر درخت نخوابید شبا چون کربن دی اکسید تولید میکنه بعد یه عده میخوابیدن اون قدیما حالشون بد میشده میگفتن حتما جن بوده خیلی از خرافات اون زمان الان دلیل علمیش مشخص شده قدیمیا نمیفهمیدن به اسم جن و بختک تمومش میکردن یا مثلا ناخن گرفتن شب اگر شنیده باشین الان علمیش ثابت شده البته من منظورم نیست جن وجود نداره ولی میگم اینا همش دلیل داره انقدر هر خرافه ای رو باور نکنیم

بیستون هیچ دماوند اگر سد بشود                               هدفم قسمت من بوده و باید بشود⛰️💪🏻
ناموسا خیلی حواسمو پرت کردی فقط اشهد خودمو خونده بودم

قربونت بشم من که گفتم شوخی میکنم عزیزدلم.بازم معذرت میخوام ازت‌.آخه اونا خودشونو هرگز به کسایی که میترسن نشون نمیدن خیالت تخت باشه

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨