bkhand مدیر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 عنوان وای صدای چیه😭 | مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 67 پست خونه مامانم اومدم مادرم رفته خرید خونه تنها موندم خونشون رو زمینه طبقه ندارهانگار یکی داره تو حیاط راه میره صدای سنگ میادجرعت ندارم ببینم توروخدا یچی بگید حواسم پرت شه گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁 1401/08/02 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 خونه مادرم اینا وسط باغه بدون همسایه سکته میکنم من اگ دزد باشه گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
leilibanoo1374 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 2290 خونه مادرم اینا وسط باغه بدون همسایه سکته میکنم من اگ دزد باشه سگه یاكاشِفَالْكَرْبِعَنْوَجْهِالْحُسَیْنِاِكْشِفْكَرْبىبِحَقِاَخْیكَالْحُسَیْن
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 سگه الان میبینم تهش مرگه😩 گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
دختری_از_جنس_خورشید عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 خونه مادرم اینا وسط باغه بدون همسایه سکته میکنم من اگ دزد باشه پس اگه باغه نگران نشو دزد نیست...شک نکن جنه.😶🤝🏻 خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
دختری_از_جنس_خورشید عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 امشب یه گربه دیدم اندازه یه بره گوشت داشت گربه ها چرا اینقدر چاق شدن؟ از بس موش میخورن😬 خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
leilibanoo1374 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 2290 الان میبینم تهش مرگه😩 بیخیال دخترشوهرت کجاس راستی؟ شام چی دارین یاكاشِفَالْكَرْبِعَنْوَجْهِالْحُسَیْنِاِكْشِفْكَرْبىبِحَقِاَخْیكَالْحُسَیْن
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 پس اگه باغه نگران نشو دزد نیست... ... واای من همینطوری ریده ام تو دیگه نگو گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
ماهی_جنگجوو عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 1308 دیدی؟ جن بود؟ سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 بیخیال دختر شوهرت کجاس راستی؟ شام چی دارین شوهرم با دوستاش رفته استخر خبرشمنم اومدم اینجا تنها نباشم شام هم کتلت پخته مامانم گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
دختری_از_جنس_خورشید عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 دیدی؟ جن بود؟ شک نکن جنه.اونم جنه هزار ساله.از اون قد بلندا خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 دیدی؟ جن بود؟ چیزی نبود ولی بخدا یه لحظه واضح صدای کشیده شدن پاش رو شنیدم گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
دختری_از_جنس_خورشید عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 978 شوهرم با دوستاش رفته استخر خبرش منم اومدم اینجا تنها نباشم شام هم کتلت پخته مامانم کتلتو بچسب اینارو ول کن.من جات بودم کل کتلتارو میخوردم اسی خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 شک نکن جنه.اونم جنه هزار ساله.از اون قد بلندا ای قلبم گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
ماهی_جنگجوو عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 1308 چیزی نبود ولی بخدا یه لحظه واضح صدای کشیده شدن پاش رو شنیدم والا مام داریم میترسیم دیگه سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
bkhand مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 792 کتلتو بچسب اینارو ول کن.من جات بودم کل کتلتارو میخوردم اسی ترس ک میگیرتم اشتهام کور میشه گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁