2789
عنوان

معشوقه

482 بازدید | 24 پست

شاید از اسم تاپیک خوشتون نیاد.😬

اما میشه کمکم کنید بگید چجوری میشه معشوقه شوهرم باشم. از هممه لحاظ...

مدتی درگیر عملای زیبایی بودم..با اینکه قیافم متوسطه و خوب. اما با تحقیقات فراوان 😂 فهمیدم ب زیبایی آنچنانی ربط نداره...فقط نمیدونم چکار کنم لطفا کمک کنید🥺🙏 الهیییی این کمک هاتون ب زندگیتون عشق بده💖

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

همسرتو عمیقا بفهم 

ازهمه لحاظ

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید واسش شنونده ی خوبی باشی باید تحسینش کنی باید ی حسی بهش بدی ک کسی نتونه بهش اون حسو بده 

من جوری باعشقم رفتار میکردم ک همیشه می‌گفت هیچکس مثل تو منو نمی‌فهمه هیچکس مثل تو نیس ک واسش ارزش داشته باشم

من جوری باعشقم رفتار میکردم ک همیشه می‌گفت هیچکس مثل تو منو نمی‌فهمه هیچکس مثل تو نیس ک واسش ارزش دا ...

مبشه توضیح بدی خواهشا 

بلند نیستم دقیقا باید چکار کنم ک بهش نشون بدم درکش میکنم و... 

ببین علایقش چیه 

ببین با چیا به ارامش میرسه 

ببین با چیا حال دلش عوض میشه 

ببین چیا حال دلشو بد میکنه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اول از همه رفتار مهمه

بهش نشون بده که برات مهمه

حس مردونگی رو تو درونش زنده کن

همش بگو تو یه کوهی که میتونم با خیال راحت بهت تکیه کنم

من ۲۱‌سالمه یکی تو زندگیمه که اونم ۲۲ سالشه

باور میکنی با همین چیزا بهش حس با ارزشی دادم و باعث شد الان خیلی بیشتر بهم علاقه مند بشه

بلند نیستم دقیقا باید چکار کنم ک بهش نشون بدم درکش میکنم و... 

همین ک از ناراحتیاش میگ یا میخواد ی حرفی بزنه اول خوب گوش کن و تو‌اون لحظه فقط حقو بده ب اون و جلوش هم بگو مثلا حق باتوئه وقتی ک خوب آروم شد بعد بگو حق باتو هست اما...این فقط ی نمونه از درک کردنشه

شوهرت از چه شخصیت دختری خوشش میا شیطون یا سرسنگین یا ... اره اصلا به عمل زیبایی نیست مردا عاشق باط ...

بخدا میخواستم برم خودمو پلنگ طوری کنم😂 خوب ک پشیمون شدم😑

باورت میشه نمیفهمم از چ نوع ختری خوشش میاد ...