2789
عنوان

معشوقه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 24 پست
ببین علایقش چیه  ببین با چیا به ارامش میرسه  ببین با چیا حال دلش عوض میشه  ببین چی ...

سخته بخوام غیر مستقیم بفهمم..ک از خودش نپرسم...

شما خودتون چجوری فهمیدین عزیزم 

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید واسش شنونده ی خوبی باشی باید تحسینش کنی باید ی حسی بهش بدی ک کسی نتونه بهش اون حسو بده 

ممنون عزیزم فقط جمله اخرت خیلی جالب بود واقعا اما دقیقا چجوری حسی بدم ک کسی بهش نداده باشه.. مثلا خودتو جای من بزار بگو...

مبشه توضیح بدی خواهشا 

وقتی از سرکار میومد همیشه بهش میگفتم خسته نباشی درحالی ک همه میگفتن این کارش آسونه خسته ی چی آخه ولی من میگفتم ی خسته نباشید اونو خوشحال می‌کنه...وقتی ناراحت بود از کسی حرفی چیزی کسی یا عصبی بود من همیشه حقو میدادم ب اون و اصلا نمی‌خواستم بگم تو اشتباه می‌کنی چون تو موقعیت عصبیه کسی فقط باید تاییدش کرد وقتی خوب آروم میشد بهش میگفتم ببین مثلا حق باتو هست ولی اینجوری هم درست نیس خب من تو موقعیتی بهش اینو می‌گفتم ک اروم بود و میتونس خوب فکر کنه..هرجور ک دوسداشت لباس میپوشیدم و همون‌جوری ک دوسداشت حرف میزدم اینجوری فک میکرد چقد با ارزشه ک من بخاطر اون این لباسو پوشیدم..اصلا اصلا اصلا غر نمیزدم هیچوقت همیشه شاد بودم می‌خندیدم 

به همسرتون احترام بزار و محبت کن

خب مشکل اینجاست ک همه بهش احترام و محبت میزارن دیگه...

مثلا چجوری براش تک باشم...چجوری باشم یادم بیفته قلبش بلرزه😔😭

ممنون عزیزم فقط جمله اخرت خیلی جالب بود واقعا اما دقیقا چجوری حسی بدم ک کسی بهش نداده باشه.. مثلا خو ...

اینکه خیلی بهش اهمیت بدی جوری ک اینو بفهمه همیشه ازش تعریف کن مثلا از قدش یا از چشمش آخر اسمش همیشه ی میم بذار مثلا اگ اسمش رضا هست بگو رضام توجمع ازش تعریف کن از خوبیاش بگو از تواناییاش بگو انقدذوق می‌کنه حس می‌کنه ی ادم مفید و متفاوته واسه تو 

اینکه خیلی بهش اهمیت بدی جوری ک اینو بفهمه همیشه ازش تعریف کن مثلا از قدش یا از چشمش آخر اسمش همیشه ...

من بهش میگفتم آهای چشم خوشگله انقد ذوق میکرد می‌گفت هیچوقت هیچکس انقد با حزئیات بهم دقت نکرده بود ک بفهمه چشمم قشنگه

سخته بخوام غیر مستقیم بفهمم..ک از خودش نپرسم... شما خودتون چجوری فهمیدین عزیزم 

من تو دوران آشنایت کم کم فهمیدم 

بعضیاشم خودش گفت 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........