2777
2789
ب ماما ؟ هیچی نمیگیره نمی‌دونم چرا

دارو میده بهت ؟؟

چند هفته ای الان

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
بعضی جاها قرار داد ندارن عزیزم مال من تامین اجتماعی از اول یک جا رفتم برا سونو که قبول میکرد بیمه رو

میدونم ولی من هرجا رفتم گفتن شامل نمیشه🥴

دیگه بیخیال شدم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره تکمیلی هم کمتر نمیشه  زن داداش من تکمیلی بود سنوهاش ازاد بود ولی فاکتور میگرفت  من خ ...

اره والا من همه رو آزاد دادم🤒

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

میدونم ولی من هرجا رفتم گفتن شامل نمیشه🥴 دیگه بیخیال شدم....

بدون بیمه سونو ها یک ب بالایه 

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
آها پس فقط اینا رایگانه

بله منم پیش پزشک خونواده یا ماما همون خانه بهداشت میرفتم پرونده که تشکیل دادم برام ازمایشات اولیه بارداری رو نوشت رایگان بود 

ولی دیگه پیش دکترم دکتر زنان و زایمان میرم اون برام سنو و ازمایشات دیگه رو مینویسه اونا دیگه رایگان نیست ازاد حساب میشه سنوگرافی 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
دارو میده بهت ؟؟ چند هفته ای الان

یکی قرص دادیکی  d3  اینا 

گف بقیه قرصا رو تموم کردم 

اسید فولیک بگیر بخور 

ک من می‌خوردم 

یکی دیگ هم گف بگیر ک اسمش یادم نمیاد نگرفتم 

بدون بیمه سونو ها یک ب بالایه 

هیج جا هیچ سونویی یک به بالا نی مگه آزمایش سلفری که چهار تومنه....من دیگه پیر شدم تو این راه😂

اره والا من همه رو آزاد دادم🤒

آره درسته ان شالله بیمه پولتون بده 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بله منم پیش پزشک خونواده یا ماما همون خانه بهداشت میرفتم پرونده که تشکیل دادم برام ازمایشات اولیه با ...

ماما برات نمی‌نوشت ؟

من نمیخوام دکتر زنان داشته باشم 

ماما گف برات بعد باید سونو بنویسم اینا 

ماما خوب نیس ؟

هیج جا هیچ سونویی یک به بالا نی مگه آزمایش سلفری که چهار تومنه....من دیگه پیر شدم تو این راه😂

چرا بدون بیمه هست من ی سونو ۷۰۰ دادم با بیمه بدون بیمه ۱۰۶۰ بود

چرا بدون بیمه هست من ی سونو ۷۰۰ دادم با بیمه بدون بیمه ۱۰۶۰ بود

کدوم شهری😐

والا من تکمیلی بودم همه شون گفتن این سونو ها شامل بیمه تکمیلی نمیشه...همه رو آزاد دادم فاکتور گرفتم، ...

من ک اینقد تا الان پول ازمایش و سونو دادم سقف بیمه پر شد از جیب دادیم

امیدوارم تا اخر ماه ک بیمه رو تمدید کنیم هزینه زیادی نداشته باشیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من دکتر شخصی ندارم پیش ماما میرم اشکال ندارع ؟

ماما خانه بهداشت میری ؟ برا تشکیل پرونده و بعد زایمان برا واکسن بچه من پیش ماما میرم 

یه دکترم دارم شخصی دکتر زنان زایمان که سنوهام همه چی رو مینویسه انجام میدم میبرم پیشش که ماه اخر برا معاینه و این چیزا و برا زایمانم 

کدوم شهری😐

مشهد

ماما خانه بهداشت میری ؟ برا تشکیل پرونده و بعد زایمان برا واکسن بچه من پیش ماما میرم  یه دک ...

هم خانه بهداشت میاد هم بهداری میاد 

گف سونو بعد برات می‌نویسم 

ینی میگی دکتر زنان برم ؟