2777
2789
من ک اینقد تا الان پول ازمایش و سونو دادم سقف بیمه پر شد از جیب دادیم امیدوارم تا اخر ماه ک بیمه رو ...

من دیگه هفته های آخرم همه سونوها رو آزاد دادم....خداروشکر دیگه سونو ندارم😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ماما برات نمی‌نوشت ؟ من نمیخوام دکتر زنان داشته باشم  ماما گف برات بعد باید سونو بنویسم اینا& ...

نه دیگه ماما نمینوشت 

دکتر باید داشته باشی برا زایمانت خب چکار میکنی 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم خانه بهداشت میاد هم بهداری میاد  گف سونو بعد برات می‌نویسم  ینی میگی دکتر زنان برم ؟

دکتر زنان باید بری وگرنه زایمان رو میخوای چکار کنی 

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
من لرستانم اصلا سونو یه تومن نیست .... چقد گرونه اونجا🥴

شهر های بزرگ همین طوریه عزیزم  بستگی ب جایی ک می ری هم داره

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
هم خانه بهداشت میاد هم بهداری میاد  گف سونو بعد برات می‌نویسم  ینی میگی دکتر زنان برم ؟

آره دکتر زنان برا زایمانت عزیزم 

من سر بچه اولم خودم به دکترم گفتم طبیعی میخام تا میشه کمکم کنین طبیعی بیاریم گفت هروقت ببینم آسیبی به خودت یا بچه برسه سزارینت میکنم 

که خب من طبیعی اوردم 

ولی ممکن بود تو زایشگاه حین دردام مشکلی پیش میومد و نیاز بود دکترم باشه برا عمل سزارینم 

مثل زن داداشم تا لحظه اخر درد طبیعی کشید چندین ساعت بعد افتاد رو  خونریزی شدیدد دکترش سریع گفت ببرین اتاق عمل برا سزارین جونشون در خطره 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من دیگه هفته های آخرم همه سونوها رو آزاد دادم....خداروشکر دیگه سونو ندارم😐😂

من ی سلفری دادم یهو ۴تومن از سهم بیمم رفت🤕

تا الان ۵تومن از جیب دادیم امروز ۱۲۰۰ انومالی دادم.. عصر  وقت دکتر دارم نمیدونم چقد پیاده میشیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

دکتر باید داشته باشی 

مامای بهداری و خانه بهداشت که برا زایمانت نمیان 

دکترت اونجاس بیمارستانه بعد یه روز دکترت تشخیص میده ترخیصت کنه یا نه 

بعد چندروز از زایمان دکترت  میگه بیا بخیه هاتو نگاه کنم ببینم خوب جوش خوردن یا نه یا اگه سزارین باشی بخیه هاتو بکشه 

بعد زایمانت برا ترخیصت دکترت دارو میده بهت 

میگه اگه خونریزیت زیاد شد بیا پیشم 

مامای خانه بهداشت من فقط برا ازمایشات اولی رفتم و برا گاهی وزنم ببینه چند شده 

با بعد زایمان برا واکسن نی نی 

دیگه همه چی با دکترته عزیزم باید دکتر زنان زایمان انتخاب کنی برا خودت تحت نظر دکتر باشی مشکلی پیش اومد خدای نکرده به دکترت بگی ازمایش یا سنوت بد بود خدای نکرده دکترت تشخیص میده چکار کنه 

آره دکتر زنان برا زایمانت عزیزم  من سر بچه اولم خودم به دکترم گفتم طبیعی میخام تا میشه کمکم کن ...

آخه میدونی دکتر زنان خیلی گرونه 

اونم همش برم پیشش 

اما اینا مجانیه

گفتم شاید نیاز نباشه ب زنان

راسی طبیعی درد داشت ؟

آخه میدونی دکتر زنان خیلی گرونه  اونم همش برم پیشش  اما اینا مجانیه گفتم شاید نیاز نباش ...

کجایی هستین ؟ بستگی به شهر داره 

مثلا شهر ما دکترم  تو مطبش ویزیت ۸۰ میگیره اونم اگه ازاد باشی اگه با بیمه باشی کمتره 

تو بیمارستانم قرار داد داره هفته ای یبار میاد اونجا با بیمه ۱۰ هزارتومنم نمیشه ازادشم ۴۵ هزارتومنه 

قرار نیست همیشه بری مشکلی برات پیش اومد برو یا برا سنوها برو برات سنو بنویسه 

باید پیش دکتر زنان بری برات پرونده تشکیل بده که جز بیماراشی و تحت نظرش باشی تا موقع زایمانت 

اره طبیعی برا من درد داشت ولی خب من خودم طبیعی دوس داشتم 

الانم بارداری دوممه بازم میخام طبیعی بشم 

آها پس صد در صد میگیرم از چند ماهگی بگیرم ؟

آره حتما لازمه 

والا من از قبل سنو قلب گرفتم 

برام سنو قلب نوشت انجام دادم خوب بود 

الان دو هفته دیگه میرم برام سنو ان تی بنویسه با ازمایش غربالگری 

دیگه اگه خدا بخاد ۱۸ ۱۹ هفته میرم برام سنو انومالی بنویسه 

اومدیو اصلا طبیعی نشدی سزارین خب باید یکی عملت کنه اگه پیش دکترت پرونده داشته باشی وظیفشه بیاد برا عمل سزارینت 

ولی وقتی نداشته باشی میخوایی چکار کنی اومدی تو دردا خونریزی افتادی 

یا بچه چرخید 

یا کلا بچه تا اخر به پا بود که طبیعی غیرممکنه و باید حتما سزارین بشی 

یا خدای نکرده بند ناف دور گردن بچه بپیچه اون لحظه باید دکترت باشه سریع عملت کنه 

چرا طبیعی دوس داری ؟ میگن در حد مرگ درد داره ک

دیگه دیوونه ام 😂 خودمم نمیدونم 

با اینکه درد زیاد کشیدم ۱۷ ۱۸ ساعت حیرون بودم و درد داشتم کمو بیش 

و زایمانمم سخت بود حتی دکترمم گفت لگنم تنگه ممکنه طبیعی برات اذیت کننده باشه ولی خب هوامو داشت کمکم کرد گفت تا لحظه ای اسیبی به خودت یا بچه نرسه کمکت میکنم که کمک کرد و طبیعی شد چون خودم میخواستم تلاش کردم شد راضی ام