2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آها مرسی گلم  چرا آزمایش اولی ک دادم گفتن مجانی ؟

بیمت چیه گلم اگه اینجوری هزینه یه سونو هات هم خیلی کمترع اگه تکمیلی 

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
من دکتر شخصی ندارم پیش ماما میرم اشکال ندارع ؟

ویزیت چقدر میدی

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

آزمایشات اولی که تو سه ماهه اول بین هفته های ۶ تا ۱۰ انجام میشه برا من پزشک خونواده نوشت رفتم انجام دادم رایگان بود 

تیرویید و قند و ایدز و هپاتیت و این چیزاس بقیه رو یادم نیست 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
بیمت چیه گلم اگه اینجوری هزینه یه سونو هات هم خیلی کمترع اگه تکمیلی 

والا من تکمیلی بودم همه شون گفتن این سونو ها شامل بیمه تکمیلی نمیشه...همه رو آزاد دادم فاکتور گرفتم،بیمه هم هنوز نداده😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

والا من تکمیلی بودم همه شون گفتن این سونو ها شامل بیمه تکمیلی نمیشه...همه رو آزاد دادم فاکتور گرفتم، ...

بعضی جاها قرار داد ندارن عزیزم مال من تامین اجتماعی از اول یک جا رفتم برا سونو که قبول میکرد بیمه رو

والا من تکمیلی بودم همه شون گفتن این سونو ها شامل بیمه تکمیلی نمیشه...همه رو آزاد دادم فاکتور گرفتم، ...

آره تکمیلی هم کمتر نمیشه 

زن داداش من تکمیلی بود سنوهاش ازاد بود ولی فاکتور میگرفت 

من خودمم نیروهای مسلح هستم سنوهام ازاد حساب میشه مثل بقیه 

ولی برگه بیمه میگیرم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
2827
2791
2779
2792