2777
2789

بله عزیزم من الان ۵ ماهمه و کلی تجربه ... دو سال پیش خارج رحم بودم اما لولم مونده ولی دفرمه ... بعد چند ماه اقدام با آمپول های باروری باردار شدم دو قلو یکی داخل رحم یکی انتهای لوله نزدیک رحم سه روز بیمارستان خوابیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم من الان ۵ ماهمه و کلی تجربه ... دو سال پیش خارج رحم بودم اما لولم مونده ولی دفرمه ... بعد ...

ای جان چه دارویی خوردی تا حالا سابقه ی دوقلویی داشتین؟؟اونی که تو رحم نبود چی شد ،بین بارداری هات عکس رنگی گرفتی 

ای جان چه دارویی خوردی تا حالا سابقه ی دوقلویی داشتین؟؟اونی که تو رحم نبود چی شد ،بین بارداری هات عک ...

قبل باردار شدنم عکس رنگی گرفتم و فک میکنم کمک بود ... امپول hcg و hmg  زدم برا ازاد کردن فولیکول ... هیچی ادامه گفتم چی شد

وای واقعا اومد توی رحم ؟ مگ میشه؟ مطمئنی توی لوله بوده؟

اره عزیزم انتهای لوله بود سونو بیمارستان میگفت تو لولس میخواستن دارو بزنن تو قلبش متوقفش کنن با امبولانس رفتم ی سونو بیرون بیمارستان دکتر گفت انتهای لولس ازین مورد دیدم صبر کن که سه روز بعد اومد تو رحم ... معجزه بود اما عمرش قد نداد

لتروزول خوردم من ،شما نخوردی؟؟

چرا میخوردم رو من جواب نمیداد اما این ماهایی که گرفت هم این امپولارو زدم هم ی ماهی بود ورزش میکردم و قند نمیخوردم هم عکس رنگی ... تمام تلاشتو بکن دیگه الان حاملگیا زوری شده

شوهرت آزمایش داده؟خودت عکس رنگی گرفتی قبل از دومی؟؟؟؟

اره شوهرم ازمایشش تقریبا نرمال بود اما اونم تقویتی میخورد ی پودرایی بود تقویتی... دکتر عکس رنگی نوشت انجام دادم ... بیمه تکمیلی داشته باشی برات رایگانه دردشم اونجوری نبود... کلا ۵ دقیقه که چون اپراتور مرد بود من اصلا صدامم در نیومد