بله عزیزم من الان ۵ ماهمه و کلی تجربه ... دو سال پیش خارج رحم بودم اما لولم مونده ولی دفرمه ... بعد چند ماه اقدام با آمپول های باروری باردار شدم دو قلو یکی داخل رحم یکی انتهای لوله نزدیک رحم سه روز بیمارستان خوابیدم
بعد از چند روز اون یکیم اومد داخل رحم اما دو هفته بعد تو سونو متوجه شدم قلبش ایست کرده ... در حال حاضر اون ی قل و حاملم ... انشالله زود زود باردار میشی
اره عزیزم انتهای لوله بود سونو بیمارستان میگفت تو لولس میخواستن دارو بزنن تو قلبش متوقفش کنن با امبولانس رفتم ی سونو بیرون بیمارستان دکتر گفت انتهای لولس ازین مورد دیدم صبر کن که سه روز بعد اومد تو رحم ... معجزه بود اما عمرش قد نداد
چرا میخوردم رو من جواب نمیداد اما این ماهایی که گرفت هم این امپولارو زدم هم ی ماهی بود ورزش میکردم و قند نمیخوردم هم عکس رنگی ... تمام تلاشتو بکن دیگه الان حاملگیا زوری شده
شوهرت آزمایش داده؟خودت عکس رنگی گرفتی قبل از دومی؟؟؟؟
اره شوهرم ازمایشش تقریبا نرمال بود اما اونم تقویتی میخورد ی پودرایی بود تقویتی... دکتر عکس رنگی نوشت انجام دادم ... بیمه تکمیلی داشته باشی برات رایگانه دردشم اونجوری نبود... کلا ۵ دقیقه که چون اپراتور مرد بود من اصلا صدامم در نیومد