2777
2789

من راحتم با خونوادم ازادانه حرفمو میزنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر خوب چطوری این راحت بودن رو ایجاد کردی؟

کلا تنها کسی ک تو دنیا حساب میبرم پدرمه

اما خیلی راحتم باش تقریبا 

بابامم این اجازع رو تو بعضی مسائل بهم دادع

خواستگار ک کلا خیلی راحتم

چون پدرم همیشه پشتم بوده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

نه من متاهلم ولی یکی ازم پرسید نگرانه که خانواده اش بگه میثخوام نظر شما رو هم بدونم چطوری درست تره

یعنس خواستکاری ترفته هنوز؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نه من متاهلم ولی یکی ازم پرسید نگرانه که خانواده اش بگه میثخوام نظر شما رو هم بدونم چطوری درست تره

اگه از خود دختره خواستگاری کرده که ب پسره بگه زنگ بزنن برا خونه و خواستگاری / اگه اومده خونشون که پدرمادرش میپرسن نظرت چیه اینم میگه پسندیدم دیگه

2790
2778
2791
2779
2792