2777
2789
چه پرسنیژی داره دانشگاه که اموزش و پرورش نداره؟🤔 این فقط ذهنیت خودته عزیزم.  سطح زندگی که با ...

این نظر منه عزیزم.

قطعا تو‌نظر من پرستیژ دانشگاه بالاتره که بخاطرش انصراف دادم از اموزش و پرورش دیگ.

دنبال پولش نیستم.

اهمیت و ارزش کارش برام مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلد بودن نداره عزیزم.متاسفانه همه ما درس خوندیم چندین سال تا استخدام بشیم ولی تا فارغ‌التحصیل شدیم د ...

اره منم لیسانس اموزش ابتداییم یه سال با سختی درس خوندم ازمون استخدامیدادم اخرشم سهمیه ایها بالاتر بود جایگاهشون ،الانم افسرده تو خونه روزو شب میکنم ،دنبال یه راهیم خیلی حالم بده و خسته م😢

اره منم لیسانس اموزش ابتداییم یه سال با سختی درس خوندم ازمون استخدامیدادم اخرشم سهمیه ایها بالاتر بو ...

عزیزم تایپیک انصراف منو از اموزش پرورش بخون .بخدا اصلا اش دهن سوزی هم نیست.

نمیدونی درصد زیادی از معلما دارن قرص اعصاب مصرف میکنن و تو صف خرید خدمت هستن.

اره منم لیسانس اموزش ابتداییم یه سال با سختی درس خوندم ازمون استخدامیدادم اخرشم سهمیه ایها بالاتر بو ...

اصلا ارزششو نداره واقعا .اتفاقا چن وقت پیش بحثش بود برگشتن گفتن فلانی ۱۲ سال راه دور رفت بعدش استخدام شد .گفتم ارزششو داشت؟ گفتن اره استخدام شد دیگه.گفتم با چقدر حقوق؟۴ تومن

الان طرف چند سالشه؟ نزدیک پنجاه .چهل و خورده ای سالشه داماد داره عروس داره .الان استخدام شده؟ قراره سی سال هم کار کنه ؟ مگه چقدر قراره عمر کنه؟ 

گفتم من هیچوقت عمرمو ۱۲ سال جوانیمو نمیزارم که بعدا استخدام بشم با ۴ تومن حقوق.

متاسفانه دید جامعه خیلی خوب نیست.

یه نصیحت خواهرانه دارم برات هیچ وقت خودتو کوچیک نکن با این روش های استخدام .هیچوقت مفتی کار نکن.برو دوره ببین ناخن کار شو .الان کوچیک ترین ناخن کارا حداقل ماهی ده تومن در میارن.برو دوره رنگ مو ببین یا دوره خیاطی .اگر سرمایه داری کارگاه بزن .یادت باشه ما درس خوندیم رفاه داشته باشیم نه اینکه دوباره سختی بکشیم چندین سال هرجور خفت و تحمل کنیم تا چی بیام استداخم بشم تو پنجاه سالگی ( که همه وقت بازنشست شدنته)

عزیزم تایپیک انصراف منو از اموزش پرورش بخون .بخدا اصلا اش دهن سوزی هم نیست. نمیدونی درصد زیادی از م ...

حالا من دارم خودموو جررررررررر میدم امسال ازمون بدم😥🤔

من عاشق درس هستم و در کنار تدریس دانشگاه هم دوست ددارم و این علاقه م اصلا دلیل مالی نداره

بله عزیزم متوجه شدم شما برا دل خودت میخونی چون حالت اینجوری خوبه .روی صحبتم با اوناییه صرفا بخاطر حرف مردم میخونن

حالا من دارم خودموو جررررررررر میدم امسال ازمون بدم😥🤔

اگر علاقه داری برو.مثلا من خودم اعصابم نمیکشه دوتا بچه کنار هم باشن شلوغ کنن.یا متنفرم از اینکه ی مبحثی و برا یکی توضیح بدم یاد بگیره .میدونم برم مریض میشم .ولی خب یه دوستی دارم عاشق درس دادنه عاشق بچه هاست معلم شده خیلیم از کارش راضیه.فقط اگر استخدام شدی برو نهضت و خرید خدمات و حق التدریس و فلان نرو

چه پرسنیژی داره دانشگاه که اموزش و پرورش نداره؟🤔 این فقط ذهنیت خودته عزیزم.  سطح زندگی که با ...

میتونم بپرسم کدوم شهرین و چقدر حقوق میگیرید

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون