2777
2789
دو دل بودم و با اکراه درس میخوندم از سر جبر ،الان دیگه مطمئن شدم😂🤚ممنون از راهنماییت😁

قربانت 😉 انشالله تو کاری که بهش علاقه داری و حالت باهاش خوبه موفقیتتو ببینیم❤️😘

علاوه بر درامد یه حس خوب و امیدواری به ادم میده بقول تو حس مفید بودن که ادم شارژ میشه.البته به شرطی ...

به ما هم از همون بچگی کردن تو کلمون ک فقطط درررس  ،خوشبختی تو درس خوندنه ،منم علاقم همون ارایشگری و کارای زنونه بود ،به هیچ دردی هم نخورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا خدا ب داد کارمندای الان برسه🤦‍♂️بچه ندارم،تو موقعیتیم هستم ک همسرمم میگه بچه بیار دیگه بسه ...

اگه تنبلی داری اصلا جلوگیری نکن برو دکتر بفکر درمان باش .من تنبلی دارم فقط ۶ ماه جلوگیری کردم الان ۱۷ماهه اقدامم نشده تنبلی روز بروز بدتر میشه حتما دنبال درمان باش نزار سنت بگذره.

چند سالته؟

به ما هم از همون بچگی کردن تو کلمون ک فقطط درررس  ،خوشبختی تو درس خوندنه ،منم علاقم همون ارایشگ ...

خب حالا راحت میتونی بری دنبالش بهشون بگو درس خوندم نتیجشو دیدین

اگه تنبلی داری اصلا جلوگیری نکن برو دکتر بفکر درمان باش .من تنبلی دارم فقط ۶ ماه جلوگیری کردم الان ۱ ...

وایی 🤦‍♂️۵ ساله جلوگیری کردیم،یه بارم اقدام نداشتم ۳۰ سالمه ،اگه الان جلوگیری نکنم و بشه مگه سقط نمیشه🤔

وایی 🤦‍♂️۵ ساله جلوگیری کردیم،یه بارم اقدام نداشتم ۳۰ سالمه ،اگه الان جلوگیری نکنم و بشه مگه سقط نم ...

من ۲۵سالمه .تنبلی من خیلی شدیده چون از مجردی میدونستم زیاد جلوگیری نکردم ولی اصلا فکرشم نمیکردم انقد جدی باشه .برو دکتر اگر پرولاکتینت بالا نیس پیاز درمانی هم کنارش بکن خیلی تعریفشو شنیدم منم این ماه قراره انجام بدم.اصلا وقتو هدر نده همین الان از دکتر وقت بگیر برو

من ۲۵سالمه .تنبلی من خیلی شدیده چون از مجردی میدونستم زیاد جلوگیری نکردم ولی اصلا فکرشم نمیکردم انقد ...

ببین  دکتر به من گفت سر وقت پری میشی تنبلیت خفیفه،پرولاکتین جزعه ازمایش هورمونیه؟ اخه من چون اقدام نبودم تا حالا ازمایشی ندادم ،ینی با غذاهام پیاز زیاد بخورم؟

ببین  دکتر به من گفت سر وقت پری میشی تنبلیت خفیفه،پرولاکتین جزعه ازمایش هورمونیه؟ اخه من چون اق ...

اگر خفیفه پس خداروشکر جای نگرانی نیست ولی دیگه وقتو تلف نکن اقدام کن بعد سی سختت میشه.

همون هورمون شیر هستش اکثرا مینویسن با ازمایش هورمونی .ولی قبل اقدام حتما برو دکتر چون ممکنه باردارشی ولی سقط شه خدایی نکرده.نه باید بجوشونی آبشو بخوری تو گوگل سرچ کن مراحلشو میاره

اگر خفیفه پس خداروشکر جای نگرانی نیست ولی دیگه وقتو تلف نکن اقدام کن بعد سی سختت میشه. همون هورمون ...

همون میترسم طول بکشه در اولین فرصت میرم ازمایش هورمونی بنویسه و قرص بده اقدام کنم ،ایجا پیاز درمانیو زیاد شنیدم اونم باید انجام بدم پس،ممنون قشنگم😘خیر ببینی😘