2777
2789
گاهی غرورم اجازه نمیده برا همهه چیز ازش پول بخوام دیگه😥💔

علاوه بر غرور. بالاخره آدمیزاده خیلی از ادمایی که مثلا خدایی نکرده شوهرشون خیانت کرده همون ادمای خوشبختی بودن که فکرشم نمیکردن. زن باید بفمر ایندش باشه .بگه یه پشتوانه دارم اگر اتفاقی افتاد.

من الان علاوه بر اینکه کل هزینه هامو همسرم میده هر ماه یه پولی هم دو حد یکی دو تومن میزنه به حسابم که اصلا هم مصرف نمیشه.ولی دلیل نمیشه که کار نکنم بگم تامینم.این کار درامد الانش نه که مهم نباشه هست ولی بیشتر از اون سرمایه ایندمه .حداقل ته دلم قرصه دلم بهش گرمه ک اتفاقی افتاد میتونم رو پای خودم وایسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا ارزششو نداره واقعا .اتفاقا چن وقت پیش بحثش بود برگشتن گفتن فلانی ۱۲ سال راه دور رفت بعدش ...

دقیقآ من همه ی این فکرارو با خودم کردم💔پدر خودم ۳۰ سال کارمند بود ک اخرشم تونست یه اپارتمان کوچیک بخره💔احتمالا همون برم ناخن کاری بیشتر از درسم علاقه دارم خیلیا همین پیشنهادارو دادن

با چقدر سرمایه شروع کردی‌؟ خودت تولید میکنی با کارگر گرفتی؟

حدود صد تومن پارسال وام گرفتم برای شروع صد تومن هم امسال .فعلا باز کم و کسری هست ولی میگم کم کم بریم بالا بهتره .خودمم کار میکنم ولی بچه ها هم هستن ولی کم کم شاید بعد بچه دار شدن خودمو بکشم بیرون و کلا بدم دست کارگر

علاوه بر غرور. بالاخره آدمیزاده خیلی از ادمایی که مثلا خدایی نکرده شوهرشون خیانت کرده همون ادمای خوش ...

قبول دارم واقن👌همسر منم ماه ب ماه میده ولی خب خودمم دوس دارم اون حس مفید بودنه رو داشته باشم ،یه پشتوانه برای اینده ،حتما میرم دنبالش

دقیقآ من همه ی این فکرارو با خودم کردم💔پدر خودم ۳۰ سال کارمند بود ک اخرشم تونست یه اپارتمان کوچیک ب ...

حالا اونا کارمندای قدیم بودن کارمندای الان سی سال کار کنن نخورن بازم نمیشه خونه خرید .من همسرم کارمنده.

بهترین کارو میکنی.حتی اگر استخدام هم شدی اگر بچه نداری یه شغل دوم مثل همون ناخن کاری برا خودت دست و پا کن 

قبول دارم واقن👌همسر منم ماه ب ماه میده ولی خب خودمم دوس دارم اون حس مفید بودنه رو داشته باشم ،یه پش ...

علاوه بر درامد یه حس خوب و امیدواری به ادم میده بقول تو حس مفید بودن که ادم شارژ میشه.البته به شرطی که کار مورد علاقت باشه.برو دنبال علاقت خودتو محدود نکن.من عاشق ارایشگری بودم ۱۳ سالم بود همسایمون ارایشگاه داشت برد به من همینجوری مو کوتاه کردن و بند و ... یاد داد تو ۱۳سالگی بهترین موهارو کوتاه میکردم با اینکه الان ده ساله دست به قیچی نزدم مو به مو همه چیزایی که گفته یادمه ولی مامانم اون موقع برگشت گفت من نمیخوام تورو تو جمع به اسم کوچیک صدا کنن میخوام کارمند بشی دکتر بشی و... با فامیلیت با عزت صدا کنن .این باعث شد. دنبال ارایشگری که علاقم بود نرم و کم کم ازش زده بشم .اگر میرفتم انقدری که عاشق یاد گرفتنش بودم الان صد در صد یکی از ارایشگرای بنام شهر بودم

اگر علاقه داری برو.مثلا من خودم اعصابم نمیکشه دوتا بچه کنار هم باشن شلوغ کنن.یا متنفرم از اینکه ی مب ...

نه خیلی علاقه ندارم😥 از سر بیکاری و بی هدفی میخواستم ازمون بدم ،یه ماه رفتم مهد کودک شبیه روانیا شده بودم خود مربیه  اونجا قرص اعصاب میخورد🤦‍♂️

نه خیلی علاقه ندارم😥 از سر بیکاری و بی هدفی میخواستم ازمون بدم ،یه ماه رفتم مهد کودک شبیه روانیا شد ...

دقیقا ادم نمیتونه بچه خودشو کنترل کنه چه برسه به سی تا بچه مردم که هر کدوم یجور هستن حق هم نداری چیزی بهشون بگی.خودتو ازار نده علاقتو پیدا کن برو دنبالش .قول میدم اون موقع حالت خیلی بهتر خواهد بود.تجربه کردم که میگم😉

ببین عزیزم من از هرکسی پرسیدم همه گفتن از ابتدایی فرار کن فراررررر

خودمم رفتم معلم پیش دبستانی شدم سه ماه رفتم فقط🤚 دوتا پا داشتم دوتام قرض کردم فرارررر😂😂😂

دقیقا ادم نمیتونه بچه خودشو کنترل کنه چه برسه به سی تا بچه مردم که هر کدوم یجور هستن حق هم نداری چیز ...

دو دل بودم و با اکراه درس میخوندم از سر جبر ،الان دیگه مطمئن شدم😂🤚ممنون از راهنماییت😁

شما چقدر فکرت بازه

چون از سال ۹۸که فارغ‌التحصیل شدم تا همین چن وقت پیش در حال خود خوری بودم به خیلی چیزا فکر کردم خیلی استرس و فشار تحمل کردم از همه جوانب سنجیدم تا الان به این نتیجه ای که میگم رسیدم .چندین ماه بخاطر استرس و فشار عصبی مریض بودم .اینارو میگم که حدقل اون موقع کسی به من نگفت این حرفارو حداقل من بگم شاید بدرد یه نفر بخوره.تو این موضوع فقط همسرم حمایت کرد و منو قانع کرد که کارمندی چیز خاصی نداره ولی حرفشو قبول نمیکردم چون اطرافیانم یجور دیگه میکردم تو مخم.کاش همون موقع حرفشو میپذیرفتم نه بعد دو سه سال فشار

حالا اونا کارمندای قدیم بودن کارمندای الان سی سال کار کنن نخورن بازم نمیشه خونه خرید .من همسرم کارمن ...

اره والا خدا ب داد کارمندای الان برسه🤦‍♂️بچه ندارم،تو موقعیتیم هستم ک همسرمم میگه بچه بیار دیگه بسه من ب احترام تو چیزی نگفتم تا حالا ،دلم میخواد پدرشم ،تنبلی هم دارم معلوم نیست اصن بشه یا نشه همش پیچیده تو هم کارام