2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پرستیژی که اونا دارن قابل مقایسه با کارمند بانک نیست. استاد دانشگاه همیشه یه جایگاهی داره ک من ع ...

چرا این فکرو میکنی؟؟؟

پرستیژ رو شاید بشه توی این شرایط اقتصادی باهاش زندگی کرد، نمیدونم

چرا ما بلد نیستیم😥

بلد بودن نداره عزیزم.متاسفانه همه ما درس خوندیم چندین سال تا استخدام بشیم ولی تا فارغ‌التحصیل شدیم دیدیم ای داد بیداد اندازه ارزن مدرکمون ارزش نداره و با دوجه به درسی که خوندیم صد در صد پشت میز نشینی میخواییم .ولی تا حالا دقت کردی یه خیاط تک دوز یا یه آرایشگر یا یه ناخن کار و مژه کار و...( حالا من ساده ترین هاشو میگم) چقد درامد دارن؟ 

من خودم چند سال درگیر ازمون و استخدام و فلان بودم دیدم فقط عمرمه که میره .مثلا میگن حالا میتونی ۱۲ سال مفتکی راه دور درس بدی برا ابتدایی اونم حالا شاید بعد ۱۲ سال استخدام شدی. الان حدود یه ساله کار ازاد خودمو شروع کردم .سرمایه هم نداشتم وام گرفتم .خداروشکر هم حالم خیلی خوبه هم درامدش چندین برابر کارمندیه

من درس رو بخاطر خود درس دوست دارم نه پول. پول جز اهدافم نیست

چند سالته؟؟ 

نمیدونم کی به حرفم برسی. درس دیگه اهمیتی نداره. یه زمانی دیپلم اخرش بود، خاله من معلم بود با دیپلم الان حداقل داره میشه دکترا و بیکار

چرا این فکرو میکنی؟؟؟ پرستیژ رو شاید بشه توی این شرایط اقتصادی باهاش زندگی کرد، نمیدونم

پرستیز رضایت میده ببین مثلا من کار رسمی تو اموزش و پرورش رو رها کردم اما قطعا تو دانشگاه حاضرم تدریس کنم با اینکه حقوق اموزش و پرورش خیلی بیشتر بود.

چون بیشتر موندگاری و پرستیژ شغل برام مهمه تا پولش

پرستیز رضایت میده ببین مثلا من کار رسمی تو اموزش و پرورش رو رها کردم اما قطعا تو دانشگاه حاضرم تدریس ...

چه پرسنیژی داره دانشگاه که اموزش و پرورش نداره؟🤔

این فقط ذهنیت خودته عزیزم. 

سطح زندگی که با اونکار میسازی و شخصیت خودت بهت موقعیت اجتناعی خوب میده

چند سالته؟؟  نمیدونم کی به حرفم برسی. درس دیگه اهمیتی نداره. یه زمانی دیپلم اخرش بود، خاله من ...

دقیقا. کلا تو جامعه ی ما بد جا افتاده . حالا این دوستمون علاقه داره بکنار اون برا دل خودش میخونه .ولی بعضیا فقط برا کلاسش .ب ما یاد ندادن که درس و چرا میخونیم؟ برا اینکه آینده شغلیمون تامین بشه ( دلایل دیگه ای هم داره ولی اصلی ترین دلیلش اینه) 

ما برای رفاه بیشتر سختی میکشیم و درس میخونیم که درامدمون در اینده زیاد باشه نه اینکه کلا پول و عمر هزینه کنیم اخرشم بیکار و باید با فقر دست و پنجه نرم کنیم.بنظر من باید یجوری جا بندازن که خیلی از ادما عمرشونو با درس تلف نکنن