2777
2789
عنوان

وای چه مریضی مضخرفیه دیگه ول کن نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 97 پست
یه هفته بیشتر طول نمی‌کشه بچه های من هر دوتاشون گرفتن،،، دخترم که با همین وضعیت مدرسه هم میرفت میگفت ...

خیلی کاراشتباهی میکنه دخترتون لطفا فرهنگ سازی کنیم که وقتی بچه هامون مریضن یا علائم ابتلا رو دارن به هیچ وجه مدرسه نفرستیم میدونید اینطوری چند نفردیگه مبتلا میشن؟

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی

چه شایعاتی! ربطی به کربلا نداره آخه

انشاالله هرچه زودتر سلامتی کامل به دست بیارید

مایعات داغ زیاد بخورید

شربت آلرگارد خوبه 

دمنوش چوب دارچین عالیه 

سیر رو ریز ریز خرد کنید و مثل قرص با آب قورت بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کاراشتباهی میکنه دخترتون لطفا فرهنگ سازی کنیم که وقتی بچه هامون مریضن یا علائم ابتلا رو دارن به ...

وقتی معلم تاکید میکنه که من دوباره درس نمیدم برای کسی که غیبت کنه،، دخترم روز اول نرفت مدیرش از مدرسه زنگ زد،،، روز دوم با حال خراب رفت مدرسه میگفت به معلم ریاضی و معاونت گفتم من مریضم گفتن برو بشین سر کلاس ،،، تو کلاسشون چند نفر بچه مریض اومده بودن همه رو با ماسک گذاشته بودن آخر کلاس،،، خواهر من وقتی معلم میگه درس نمیدم برای کسی که غیبت کنه و مدیر زنگ میزنه آیا من میتونم کتاب و درس مدرسه تیزهوشان رو با بچه کار کنم،،، من که از خدامه بچم تو خونه بمونه استراحت کنه

وقتی معلم تاکید میکنه که من دوباره درس نمیدم برای کسی که غیبت کنه،، دخترم روز اول نرفت مدیرش از مدرس ...

وای چه مدرسه ای!! میگم فرهنگ سازی ینی همین ! وقتی کادر مدرسه فرهنگ این روند رو بلد نیستن دیگه از بقیه چه انتظاری باید داشت

ول کن کربلا نیستیدرو تو رو خدا ؟؟!!   کربلا نبود به چی ربط میدادید از اون مظلوم تر گیرتون نمیاد ...

عزیزم جبهه گرفتن نداره کربلا منظور حرمین نیست منظور کشور عراقه هوای اونجا جمعیت و خود مردم که اصلا رعایت و تمیزی ندارن

اطرافیان من از برادرم و برادر زاده تا شوهر خواهرم و پسرش و ... امسال اربعین رفتن و همشون این مریضی رو گرفتن اوردن یک هفته درگیر بودن 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ماسک میزد چند نفر تو کلاسشون مریض بودن ولی میومدن دختر من تنها نبود ،،، اونایی که مریض بودن رو ته کل ...

در هر صورت شما و اون چند نفر اشتباه کردین بچه هاتونو فرستادین عزیزم 

در ضمن ماهیت همه ی ویروسا مثل هم نیست با هم فرق میکنن

اون معلمی که این چند نفرو فرستاده ته کلاس پیش هم  چقد شاهکار بوده 

خدایا شکرتتتتتتت 
برو عطاری یه پاد بگیر به اسم پشم نعناع  یه کوچولو دستتو چرب کن بزن ورودی بینیت ایکی ثانیه جوا ...

ممنون عزیزم😘😘

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤