ما نزدیک سه هفته ست درگیر سرماخوردگی هستیم...پسرم کوچیکه به هییییچ وجه دارو نمیخوره به زورم میریزم دهنش میاره بالا...فقط تنها کاری که میکنم شیاف میزنم واس تب نگیره. سرفه و آبریزش و همه قاطی شده. خودمم که چندین روزه مریضم...هیچ وقت یادم نیست اینقدر طولانی شده باشه مریضیم...میگن سوغات کربلای امساله آنفولانزا
یه هفته بیشتر طول نمیکشه بچه های من هر دوتاشون گرفتن،،، دخترم که با همین وضعیت مدرسه هم میرفت میگفت ...
خیلی کاراشتباهی میکنه دخترتون لطفا فرهنگ سازی کنیم که وقتی بچه هامون مریضن یا علائم ابتلا رو دارن به هیچ وجه مدرسه نفرستیم میدونید اینطوری چند نفردیگه مبتلا میشن؟
یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی کاراشتباهی میکنه دخترتون لطفا فرهنگ سازی کنیم که وقتی بچه هامون مریضن یا علائم ابتلا رو دارن به ...
وقتی معلم تاکید میکنه که من دوباره درس نمیدم برای کسی که غیبت کنه،، دخترم روز اول نرفت مدیرش از مدرسه زنگ زد،،، روز دوم با حال خراب رفت مدرسه میگفت به معلم ریاضی و معاونت گفتم من مریضم گفتن برو بشین سر کلاس ،،، تو کلاسشون چند نفر بچه مریض اومده بودن همه رو با ماسک گذاشته بودن آخر کلاس،،، خواهر من وقتی معلم میگه درس نمیدم برای کسی که غیبت کنه و مدیر زنگ میزنه آیا من میتونم کتاب و درس مدرسه تیزهوشان رو با بچه کار کنم،،، من که از خدامه بچم تو خونه بمونه استراحت کنه
برو عطاری یه پاد بگیر به اسم پشم نعناع یه کوچولو دستتو چرب کن بزن ورودی بینیت ایکی ثانیه جوا ...
ممنون عزیزم😘😘
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤