2777
2789

ما نزدیک سه هفته ست درگیر سرماخوردگی هستیم...پسرم کوچیکه به هییییچ وجه دارو نمیخوره به زورم میریزم دهنش میاره بالا...فقط تنها کاری که میکنم شیاف میزنم واس تب نگیره. سرفه و آبریزش و همه قاطی شده. خودمم که چندین روزه مریضم...هیچ وقت یادم نیست اینقدر طولانی شده باشه مریضیم...میگن سوغات کربلای امساله آنفولانزا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گرفتم فردا هم زایمانمه خیلی بهتر شدم ولی این گرفتگی بینیم خوب نمیشه روانی شدم🤕🤕

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

گلم منم گرفتم امروز روز پنجممه که خیلیی خپب شدم روزای اول در حال مرگ بودم 

حتما حتما اب لیمو طبیعی با نمک قرقره کنید برای گلو درد 

دمنوش بابونه روزی دوبار بخورید 

سوپ داغ بخورید 

اگ بدن درد دارید ناپروکس بخورید 

اب لیمو با ابجوش و عسل میل کنید 

چربی نخورید اصلا لبنیاتم همینجور 

میوه هم پرتقال بخورید. اینا رو تکرار کنید خوب میشید 

خدایا برای همه چی شکرت

منم دخترم2سالشه و 7ساله هم دارم همهگی سرماخوردیم بعد دوبار دکتر رفتن و دوسذی مصرف داروهای مختلف هنوز خوب نشدن بچه خام ک خودم دیگه اموکسی سیلین 500خریدم هز داروخاته طبق دستور خودم دارم مصرف میکنم بهتر شدم ولی میترسم به بچه ها بدم سرخود هنوز اذیتن

ول کن کربلا نیستیدرو تو رو خدا ؟؟!!   کربلا نبود به چی ربط میدادید از اون مظلوم تر گیرتون نمیاد  ؟؟    تو هیچ تایمی مریضی نیست؟؟؟ چه ربطی داره  همیشه پاییز همین بو ده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم