2777
2789
عنوان

وای چه مریضی مضخرفیه دیگه ول کن نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1746 بازدید | 97 پست
منم گرفتم فردا هم زایمانمه خیلی بهتر شدم ولی این گرفتگی بینیم خوب نمیشه روانی شدم🤕🤕

برو عطاری یه پاد بگیر به اسم پشم نعناع 

یه کوچولو دستتو چرب کن بزن ورودی بینیت

ایکی ثانیه جواب میده 

چون گیاهیه عوارضیم نداره

دوستتون دارم 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریضی میاد دیگه چه ربطی داره ....مگه کرونا از چین وارد نشد...دلیل نمیشه چون مکان مذهبیه عاری از بیما ...

🤐

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بچه های منم جفتشون مریضن

پسر بزرگم که از وقتی رفت مدرسه کلا مریضه 

پسر کوچیکمم از یه طرف داره دندون درمیاره از طرف دیگه هم سرماخورده یه هفتس نخوابیده 

هم بینیش کیپ میشه توی خواب اصلا نمیتونه نفس بکشه  

هم کلافس 

کلا نق میزنه 

خودمم از بی خوابی که بالای سرشون وایسادم مریض شدم 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
کجا عامو من امیکرون گرفتم قشنگ ۱۲روز روی جا بودم 

ومن یک ماه 

از چند ماه پیش میگفتن امسال زمستون سختی داریم  مال کربلا نیست ،تا میای خوب بشی دوباره از یکی میگیری این ها سوغات مدرسه هست که چاره ای هم نیست باید باهاش بسازیم 

از وقتی کرونا اومد بچه ها سرما نخوردن الان یه ماه رفتن مدرسه سومین باره 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
تو کلاسشون چند نفر مریض بودن که میرفتن مدرسه بچه های مریض رو ته کلاس میزاشتن بچه ها همه ماسک داشتن ، ...

یا خدا دانشگاه آکسفورد که نیست .خیلی اشتباه کردین .چقدر ما تو جلسات از امثال شماها که بچه مریض میفرستید حرص میخوریم .

سلام عزيزم شربت گياهي پدي كاف ضد سرفه هر ٨ ساعت ٣ سي سي شربت كوريزان هر ٨ ساعت ٤ سي سي پاراكيد هر ...

ممنون عزیزم من تاپیکو گم کردم خوب شد جواب دادین پیداش کردم.این شربت خودتون هم میخورین؟ به بچه دوسال و نیمم میش داد؟ 

ممنون عزیزم من تاپیکو گم کردم خوب شد جواب دادین پیداش کردم.این شربت خودتون هم میخورین؟ به بچه دوسال ...

خواهش ميكنم عزيزم

والا من خودم فعلا علايمي ندارم

دخترم ولي ٣.٥ سالشه و ١٣.٥ كيلو

دخترتون تب داره؟

من والا از ١١ شب شروع كردم به دادنشون  دخترم ٤ صبح تبش خوب شد منم فعلا قطع كردم الانم خوابه 

منتظرم بيدار شه ببينم حالش چطوره

خواهش ميكنم عزيزم والا من خودم فعلا علايمي ندارم دخترم ولي ٣.٥ سالشه و ١٣.٥ كيلو دخترتون تب داره؟ ...

نه عزیز برا اطلاع خودم پرسیدم دخترای من دقیقا وائل مهر مریض شدن. کوچیکه دوروز تب داشت بزرگه نه

نه عزیز برا اطلاع خودم پرسیدم دخترای من دقیقا وائل مهر مریض شدن. کوچیکه دوروز تب داشت بزرگه نه

ايشالا دختراي گلت هميشه سالم و سلامت باشن

دختره من كه هر وقت تب ميكنه اصلن شربت و اينا روش جواب نميداد

ولي اين تجويزي كه دكترش كرد خيلي خوب بود.تبش قطع شده كامل