2777
2789
عنوان

خیلی دلشوره و استرس دارم

93 بازدید | 3 پست

همونطور که تاپیک قبلمم گفتم همسرم دانشگاه ازاد ارشد اورده و من خیلی بی اعتمادم به محیط دانشگاه

خودمم خیلی باهاش خوبم و حالا هم قیافم خوبه هم اندامم یعنی جوری نیست که هیچ جوره ازم ناراضی باشع

خیلیم دوسم داره

ولی من همش ته دلم میترسم که نکنه یهو اتفاقی بیفته:((( واقعا دارم دیوونه میشم

ضمنا ما هنوز عقدیم و عروسی نگرفتیم

ببین یابهش اعتمادداری یانداری!!  رک بگم.. ادمی ک دنبال اینحورکارا باشه براش دانشگاه وبازاروخیابون فرق نداره.. سروگوشش بخواد بجنبه، می جنبه... اگه اعتماد داری بهش ک بزاربنده خدابره جلو پیشرفتشو نگیر... اگه اعتمادنداری ک وقتی توخیابونم میره باید دلت شوربزنع دیگه!! 

ببین یابهش اعتمادداری یانداری!!  رک بگم.. ادمی ک دنبال اینحورکارا باشه براش دانشگاه وبازاروخیاب ...

اعتماد دارم بهش اصلا تا حالا اشتباه نکرده خیلی نسبت ب اطرافش کلا بی توجهه ولی من ادم خیلی حساسیم زندگیو زهرمار کردم برا خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد دارم بهش اصلا تا حالا اشتباه نکرده خیلی نسبت ب اطرافش کلا بی توجهه ولی من ادم خیلی حساسیم زند ...

اعتماد بنفستو ببربالا قشنگم.. دختر ب این خوبی قشنگی چراباید خیانت کنه؟ ببین ب انرژی منفی فکرکنی سمتت میاد... الان واسه خودت زهرمارکردی که چی.. دورازجون شما هرموقع خیانت کرد اون موقع بشین غصه بخور وقت واسه غصه خوردن زیاده