2777
2789

واسه من سونوی قلبو ۱۹ آبان نوشته دکتر!!!! 

بیست روزه منتظرم... ۱۹ روزم باید صبر کنم. چرا انقدر دیر نوشته آخه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

سونو معمولا عقبتره.   

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها تاپیک درمورد بچه هس یسوال بپرسم؟ 

خاستگار این مدلی داشتین تابحال ک بچه نخواد؟ 

آخه من بچه زیاد دوست ندارم اما همه میگن هیچ پسری نیست نخواد پدر بشه 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

من دیروز رفتم با آخرین روز اولین قاعدگی تقریبا دو هفته تفاوت داشت. من شش هفته و پنج روز بود قلبش میزد.عجله نکن واسه سونوگرافی

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

گلم شما که بارداری میشه به تاپیک آخرم سربزنی

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من شش هفته رفتم دقیق همون شش هفته بودم البته لقاحم زود بودن

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

من هفته پنج رفتم‌گفت دو هفته بعد بیا من وبی صب میکنم‌هفته هشت برم‌اره سونو یه هفته از سن بارداری کمه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
بچه ها تاپیک درمورد بچه هس یسوال بپرسم؟  خاستگار این مدلی داشتین تابحال ک بچه نخواد؟  آخ ...

ببین بستگی به شرایط داره من اول که اومد خاستگاری میگف زیاد بچه نمیخوام تو عقدم خیلی میترسید از بچه اما الان عاشق بچه‌ فقط منتظره دنیا بیاد

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰

هفت هفتگی قلبش تشکیل شد 

دیشب صداشو شنیدم🥺

هفته ی ششم گفتن سقط ناقصه…. هفته ی هفتم قلب داشت🥺❤️

۵ روز سونو بزرگتر از تاریخ پریودم بود 

ک ایرادی نداره 

سونوی ۱۲ هفتگی مهم هست 

اونم اگر اختلافش با پریودی کمتر از یک هفته باشه باز پریودی درست تره 

البته بر کسی ک پریودش منظم باشه

خدایا هرچی تو بخوای…. تو بخوای قشنگتره❤️
ببین بستگی به شرایط داره من اول که اومد خاستگاری میگف زیاد بچه نمیخوام تو عقدم خیلی میترسید از بچه ا ...

به هر حال وجود دارن، آره؟ 

آخه منم مثلا مرددم

کلا نمیخوام اما شاید یروز بخوام

اصلا حوصلشو ندارم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
به هر حال وجود دارن، آره؟  آخه منم مثلا مرددم کلا نمیخوام اما شاید یروز بخوام اصلا حوصلشو ند ...

مطمئن باش بعد عروسیت میخوای پس خوب فکراتو‌بکن