2777
2789
عنوان

خانما از کلیپس استفاده نکنید

294 بازدید | 16 پست

بچه ها من موهام بلنده تقریبا و میخوام کاری کنم بای موهام بالا باشه و خلاصه همیشه استفاده میکردم و حتی و فقط موقه خوابم در میوردم خلاصه بگم براتون که یه سر درد گرفتم از کن دیگه نمیتونم استفاده کنم و اون قسمت هم موهام خیلی خیلی میریزه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو دیگه خیلی استفاده کردی عزیزم حتی اگه موهاتو یه زمان زیادی محکم ببندی هم سرت درد میگیره چه برسه به کلیپس

بباف موهاتو

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

من دو سه ساله مدام میزنم واسه خوابم رو موهامه

سردرد نمیگیری منم دوساله امسال دیگه فشار اورده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خب تو دیگه خیلی استفاده کردی عزیزم حتی اگه موهاتو یه زمان زیادی محکم ببندی هم سرت درد میگیره چه برسه ...

نه موهام عادتم بود باید جم میش بالا

من با کشمو جمع میکنم همیشه

من عادت کرده بودم باید بالا میبود😑

منمممم

خیلی بده به ریشه اسیب میزنه تو طولانی مدت

من سالهاست که موهامو با کلیپس جمع میکنم موهام هم خیلی بلنده

راضی هستی تو؟

اره عزیزم

عجیبه

من عادت کرده بودم باید بالا میبود😑

مشکلت اینه بالا میزدی

من 10ساله میزنم پشت سرم خیلیم خوبه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید