2777
2789
عنوان

پایان نامه کارشناسی ارشد

4714 بازدید | 40 پست

دوستان کسانب که اطلاع دارن 

من اگر درسهام زودتر تموم شه ترم سومم پایان نامه هم بردارم ، پایان نامه چجوریه مثل واحدهای درسی امتحان داره؟یا صرفا یه موضوع برمیداری تا تحقیق کنی راجبش و هروقت بتونی دفاع کنی؟

بله امتحان نیست یه موضوع زیر نظر استاد راهنمات انتخاب میکنی و هر وقت اماده شدی و استادت تاییدت کرد د ...

اخه من اینجوری که دارم حساب میکنم ترم سومم شش دوتا درس برام میمونه میشه شش واحد که انگاری میتونم پایان نامه هم همون ترم بردارم 

پس اینجوری سنگین نمیشه ترمم؟؟فقط همون دوتا درسو امتحان میدم تا حالا هروقت پایان تامم تموم شد درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تا تمام واحدهات پاس نکنی نمیشه دفاع کنی

درسته میگم من ترم سومم دوتا درس برام میمونه اگر پایان نامه هم بردارم سنگین نمیشه اون ترمم درسته؟

حالا تاهروقت که بتونم دفاع کنم احتمالا ترم بعدش دفاع بکنم در بهترین حالت

اخه من اینجوری که دارم حساب میکنم ترم سومم شش دوتا درس برام میمونه میشه شش واحد که انگاری میتونم پای ...

ببین به هر حال اون ترم که درس داری فرصت نمیکنی دفاع کنی الکی پول شهریه پایان نامه میدی بعلاوه اینکه خود مدیر گروه هم اجازه دفاع نمیده بهت یه قانونی داره. اول درسهاتو پاس کن و ترمی که دیگه هیچ درسی نداری پایان نامه بردار الان الکی برندار ولی تو فکر موضوع و استاد راهنما اینا باش که تا پایان نامه تو برداشتی بشینی سر موضوعت کار کنی

ببین به هر حال اون ترم که درس داری فرصت نمیکنی دفاع کنی الکی پول شهریه پایان نامه میدی . اول درسهاتو ...

درسته ولی اینجوری شنیدم که اگر یبار پایان نامه برداری ترمای بعدش فقط نصف شهریه ثابتو میدی لازم نیست بازم پایان نامه برداری 

درسته میگم من ترم سومم دوتا درس برام میمونه اگر پایان نامه هم بردارم سنگین نمیشه اون ترمم درسته؟ حا ...

اره نه برید بااستاد راهنماتون مشورت کنید ولی میشه برداشت حداقل روی موضوع تون فکر کنید ‌پروپزال تون بنویسید 

درسته ولی اینجوری شنیدم که اگر یبار پایان نامه برداری ترمای بعدش فقط نصف شهریه ثابتو میدی لازم نیست ...

اره درست شنیدی ولی خب چه کاریه شما که میدونی نمیتونی برسونی واسه چی بر داری و یک ترم پول نصفه بدی. بعد هم یه وقت خدایی نکرده چند ترم نتونستی دفاع کنی بگن مثلا تو از وقتی پایان نامه اخذ کردی تا الان فلان قدر گذشته و باید بری کمسیون و کارت پیچ بخوره. با ارامش ترم بعد بردار من بودم اینکارو میکردم. از الان حتما استاد راهنماو  موضوعت رو اوکی کن و تو فکر ش باش

اره درست شنیدی ولی خب چه کاریه شما که میدونی نمیتونی برسونی واسه چی بر داری و یک ترم پول نصفه بدی. ب ...

بنظرم بصرفه ترم هستش چون که یک ترم لااقل شهریه ثابتو نصفشو میدی 

یه سوال میتونم مرخصی بگیرم تا پایان نامم هم عقب بیوفته؟؟؟؟

اره میتونی مرخصی بگیری که سنوات اضافه نخوری 

الان گفتین کمیسیون لسترس گرفتم 

اخه من چون این ترم درسهام بیشتره ترم سه کم میشه درسم باید پایان نامه بردارم .

پس میشه ترمای بعدیش مرخصی گرفت که کمیسیونم برات تشکیل ندن 😁

الان گفتین کمیسیون لسترس گرفتم  اخه من چون این ترم درسهام بیشتره ترم سه کم میشه درسم باید پایا ...

اگر میدونی که کارت ممکنه طول بکشه اون وسطا یک ترم مرخصی بگیر و بکوب بشین پایان نامه ات رو تمومش کن و ترم بعد با خیال راحت نوبت دفاع بگیر.اره میتونی من خودم اشتباه کردم اینکارو نکردم خداروشکر ب خیر گذشت یعنی 10 روز کم مونده بود تا اخراجم کنن که خداروشکر تونستم برسونم دفاع کنم وگرنه با افزایش سنواتم موافقت نمیشد باید میرفتم کمسیون موارد خاص دیگه بقیشو نمیدونم چی میشدش  . هر چند بستگی به دانشگاه هم داره بعضی دانشگاه ها خیلی حساس هستن به این موضوع بعضیا نه .

یه سوال دیگه نمیشه اموزش محور بشم؟دانشگاه ازاد شنیدم در یه شرایطی میزاره من ورودی جدیدم هم میتونم؟

بستگی به تصمیم گروه و مدیر گروهتون داره دانشگاه ما میگفت به هیچ عنوان نمیشه ولی دانشگاه آزادا مشکلی نداشتن. ولی تا میتونی اموزش محور نشو حیفه