2777
2789
عنوان

پایان نامه کارشناسی ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 40 پست
متاسفانه پایان نامه برای رشته های فنی مهندسی باید خودت بنویسی چون بیرون اصلا سوادشو ندارن و خیلی ابک ...

اگر اسون باشه که ادم خودش مینویسه.‌مقاله های دیگرانو میزاری تو پایانامت؟،،بعد نتیجه گیری میکنی؟،‌

یه موضوع رو با استاد راهنمای انتخاب میکنی بعد پروپوزال می‌نویسی اول باید استاد راهنمای رو انتخاب کنی ...

مشکلی نیست ادم چند ترم نتونه دفاع کنه؟من دانشگاه ازادم.ینی گیر نمیدن مثلا ترم سه گرفتی باید دو ترم بعد دفاع کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر اسون باشه که ادم خودش مینویسه.‌مقاله های دیگرانو میزاری تو پایانامت؟،،بعد نتیجه گیری میکنی؟،‌

باید یه روش جدید تو یه موضوعی که قبلا کار شده ارائه کنی یا مثلا موضوعی که قبلا نتیجه داده روی جامعه ی اماری دیگه بررسی کنی نتیجه شو ارائه بدی 

بستگی به تصمیم گروه و مدیر گروهتون داره دانشگاه ما میگفت به هیچ عنوان نمیشه ولی دانشگاه آزادا مشکلی ...

من دانشگاه آزاد م آموزش محور نداشتند دولتی و آزاد فرقی نمیکنه کسی که میاد ارشد حتما باید پایان نامه تحویل بده

من دانشگاه آزاد م آموزش محور نداشتند دولتی و آزاد فرقی نمیکنه کسی که میاد ارشد حتما باید پایان نامه ...

ربطی نداره بستگی به دانشگاه و نظر هیات علمی داره   ، 

اکثرا کسانی که در معرض اخراج قرار دارند  براشون اموزش محور رو میپذیرند. 

دانشگاه دولتی هم دیدم دوستم آموزش محور کرد خودش رو .