من اگر درسهام زودتر تموم شه ترم سومم پایان نامه هم بردارم ، پایان نامه چجوریه مثل واحدهای درسی امتحان داره؟یا صرفا یه موضوع برمیداری تا تحقیق کنی راجبش و هروقت بتونی دفاع کنی؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره احتمالا باید مرخصی بگیزم خیلی از پایان نامه میترسم میخام اگر خدا بخاد بچه دارم بشم موندم این وسط ...
رشته ات چی هست؟ اول موضوعت رو فیکس کن من یکسال طول کشید تا موضوعم رو استاد راهنمام قبول کنه. از وقتی که موضوعم فیکس شد تا زمان دفاع پروپوزال یک ماه ونیم طول کشید.بعد از دفاع پروپوزال اگر رشته فنی مهندسی هستی قسمت کار عملیشو بده بیرون برات انجام بدن اون قسمت نگارش و خوندن مقالات خارجی و مواردی از این دست رو خودت انجام بده تا کار عملیت اماده بشه . بعدش هم کار عملیت اماده شد در واقع دو فصل اخر پایان نامه ات میشه که میشینی مینویسی خودت . کلا سه ماه هم وقتت رو نمیگیره به شرطی که بدونی چیکار میخوای بکنی . حتما تو این زمانی که داری موضوع و نو اوریتو با استاد راهنمات فیکس کن
منم دانشگاه ازادم تو نت سرچ کردم ورودی ۹۶ ب قبل رو نوشته بود نمیدونم ماکه ورودی ۱۴۰۱ هستیم هم شاما م ...
حالا شما به اموزش محورش فکر نکن. ولی اگر سنواتت از یه حدی بیشتر باشه با درخواست اموزش محور موافقت میکنن اگر هم حوصله این چیزا رو نداری که از الان برو از مدیر گروهتون بپرس بگو میخوام اموزش محور بشم
رشته ات چی هست؟ اول موضوعت رو فیکس کن من یکسال طول کشید تا موضوعم رو استاد راهنمام قبول کنه. از وقتی ...
من رشتم حقوقه هیچ اطلاع ندارم از پایان نامه فقط یه غول توذهنمه 😂 نمیدونم والا چجوریه مثلا میتونم اون ماهی که پایان نامه اخذ میکنم دو ترم بعدش مرخصی بگیرم بعدش ترم بعد بیام دفاع یا باید تو ی سال مثلا دفاع کنم 😑🤣
من رشتم حقوقه هیچ اطلاع ندارم از پایان نامه فقط یه غول توذهنمه 😂 نمیدونم والا چجوریه مثلا میتونم او ...
نباید ترم تحصیلت از 6 بیشتر بشه تا 8 ترم هم با دنگ و فنگ قبول میکنن . مرخصی جزو سنوات نیست دیگه خودت ببین چیجوری میشه. هر چی زودتر دفاع کنی کمتر پول میدهی
گاهی اوقات پشیمون میشم که اومدم ارشد از حرص پایان نامه بخدا
منم خیلی اذیت شدم سر پایان نامه یک ترم که کرونای سنگین گرفتم وحشتناک یک ترم عقد یک ترم عروسی یک ترم خرید خانه . یعنی کلیدی ترین اتفاقات زندگیم صاف خورده بود تو ارشدم . هی عقب می افتاد
یه موضوع رو با استاد راهنمای انتخاب میکنی بعد پروپوزال مینویسی اول باید استاد راهنمای رو انتخاب کنی، درضمن عجله نکن منم میخاستم ترم چهار دفاع کنم اما الان ترم هفتم ☹️