2777
2789

بچه ها دیگه دیونه شدم من لگنموباسن سمت چپم یجوری دردمیکنه ک حتی نمیتونم راه برم بخوابم این طبیعیه یادمونه ازعفونت باشه چون بااستراحت هم خوب نمیشم توسونوهم دکترگف جفتت پایینه ازیه طرفم قبلا که ناخنم کاشت کرده بودم قارچ زده بود ازاون موقع خوب نمیشه الان بازم ناخنم وانگشتم التهاب کرده میگم نکنه عفونت به کل بدنم زده باشه یاربطی نداره

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لگن درد و کمردرد پادر درد اینا تو بارداری هست 

با روغن زیتون یا سیاهدانه ماساژ بده 

کمرت رو با روغن سیاه دانه ماساژ ندی فقط لگن گرمه اخه 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
عفونت نیست طبیعیه  اما ناخنت عفونت کرده لگن درد خیلی شدیده و طبیعی😫خودم چندماه داشتم و حتی ...

دیونه شدم دیگ نه میتونم راه برم ن میتونم بشینم ن میتونم بخوابم 😭شوهرخنگمم توخواب یجوری باخانواده ب لگنم زدکم مونده بود بکشمش ازدرددیونه شدم 😭

ببین درد لگن تا ی حدی طبیعیه برا این ک داره جا باز میشه برا جنین... ولی شما باید چک آپ کامل بدی ک م ...

چکاپ کامل ینی نشون میده قبلا داده بودم همه چی اوکی بود هزینشم خیلی زیاده ۸۰۰تومن گرفتن😢

دیونه شدم دیگ نه میتونم راه برم ن میتونم بشینم ن میتونم بخوابم 😭شوهرخنگمم توخواب یجوری باخانواده ب ...

طبیعیه😫😭منم هی میرفتم دکتر میگفتم ی عکس بنویس برم بگیرم شاید شکسته🥺😭

تحمل کن بجاش بچه خیلی شیرینه

لگن درد و کمردرد پادر درد اینا تو بارداری هست  با روغن زیتون یا سیاهدانه ماساژ بده  کمرت ...

طبیعی باشه تحمل میکنم این انگشتم انقد منونگران کرده خوب نمیشه میگم نکنه عفونت زده باشه توکل بدنم 😢

سلام عزیزم منم باردارم  درد خیلی شدیدی توو قسمت استخوان های شرمگاهی دارم شمام منظورت اون قسم ...

اره انقد دردمیکنه موقع خوابیدن وراه رفتن😭

طبیعیه😫😭منم هی میرفتم دکتر میگفتم ی عکس بنویس برم بگیرم شاید شکسته🥺😭 تحمل کن بجاش بچه خیلی شیری ...

انشالله فقط نینیم صحیح وسالم ب دنیا بیاد همش نگرانشم بخاطر اون همه این درارو تحمل میکنم

راستی عزیزم من پایین ناخنم بادکرده نمیدونم عفونته التهاب‌های اون برا نینی ضررداره 

کمپرس آب گرم بزار یکم آروم تر میشه فک میکردم استخون هام دارن روی هم ساییده میشن🤕🥺

همه چی روامتحان کردم اصلا خوب نمیشه😭