2777
2789
عنوان

باردارم لگنم خیلی دردمیکنه چیکارکنمم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 19 پست
تو اینترنت دیدم یه لگن بندهای طبی هست حالت شو رت ماننده ... البته خارجی بود سایتش نمیدونم هست نیس.. ...

مخصوص بارداریه؟اگه باشه میرم ازداروخونه میپرسم

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲
مخصوص بارداریه؟اگه باشه میرم ازداروخونه میپرسم

اره تو یه ی کلیپ خارجی بود .. زنه ماه های اخر بارداریش تعریف میکرد لگنش درد میگرفت ولی سهل انگاری کرد دکتر نرفت. دیگه یروز اصا نمیتونست راه بره رفت دکتر هم گفت مشکل لگن پیدا کردی انگار یه جورایی بین لگنش فاصله داشت میفتاد و خب دردناک بود. دکترش هم از همین لگن بندی ک گفتم بهش داد و میگفت محکم میبستم .. بعد یک ماه که اومد جلو دوربین حالش کاملا خوب بود. هفته پیش ویدئوشو گذاشته بود الان دیگه فکنم بچه ش بدنیا اومده هیهی 

بذ برم کلیپو ببینم عکس میذارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله فقط نینیم صحیح وسالم ب دنیا بیاد همش نگرانشم بخاطر اون همه این درارو تحمل میکنم راستی عزیزم ...

انشالله گلم

من از ناخن سر در نمیارم اما عفونت خوب نیست سریع برو پیش آرایشگر بگو درست یا ترمیمش کنه