2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 6524 بازدید | 64 پست
یه ساعت غذا رو تو دهنش نگه میداره خودمو میکشم که قورت بده🥲

بچت چند سالشه؟

تخم مرغ پخته رو خالی خالی میخوره اخه بدون نون تو دهن بدمزس که 

بچه منم اصلا تخم مرغ نمیخوره 

یک سال و نیمشه نمیدونم با چه کلکی باید بهش تخم مرغ بدم

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
انقدر م شلوغه ،فقط دلش شیر میخاد شیر خشکیه ،منم نمیدم بهش

بعد که از شیر بگیریش خیلی بهتر میشه بچه ها منم تا وقتی شیر میخوردن فقط شیر لب به غذا نمیزدن و تپل بودن میگفتم غذا نمیخورن همه فک میکردن الکی میگم بعد تا از شیر گرفتمشون آب شدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست دارم تخم مرغ آبپز بخوره،گوشت قیمه بدم بخوره ک نمیخوره

تو‌دوست داری ولی اون یه ادم متفاوتیه قرار نیست مظابق با خواسته های تو‌پیش بره اینو‌فراموش نگن، اگه مجبورش کنی از غذاهای دیگه هم دلزده میشه ولی اگه بهش احترام بزاری میبینی کم کم تخم‌مرغ و قیمه هم میخوره ، یه مدت شعی کن  این ۲ تا رو اصلا بهش ندی ولی بعد ۱ ماه بهش بده شاید خوشش اومد و‌خورد

باور میکنی من پسرم ۱۲ سالشه تا من میوه رو نزارم تو دهنش عمرا سمت میوه نمیره 

شاید از تنبلی شونه

آخه پسرمنم همینه خیلی تنبله...باید میوه پوست کنم ریزکنم بذارم دهنش تا بخوره

اون هفته دیگه سرش خراب شدم کلی عصبانی شدم گفتم اگ غذاتو نخوری باید ببرمت بیمارستان بستری کنم باامپول بزرگ بات غذا بدن خیلی درد داره منم میگن برو خونه

خودت بد عادتش دادی ، به عهده خودش بزاری  درست میشه

😐😐😐همین حرفای امثال شما مادرو عصبی میکنه

خودت بد عادتش دادی یعنی چی😑

دختر من رفلاکس داره

یکی از عوارض بیماریش همین بدغذایی و نگه داشتن غذا تو دهنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بچه باید غذا خوردن و یاد بگیره یا نه؟تو سنی هست که دوستداره خودش بخوره.مگه چقدر میری مهمونی که داری ...

والا بچه من که ۱۲ سالشه دیگه گذشته از این حرفا 

ولی شخصا دوس نداشتم از بریز بپاش موقع خوردن غذا 

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
😐😐😐همین حرفای امثال شما مادرو عصبی میکنه خودت بد عادتش دادی یعنی چی😑 دختر من رفلاکس داره یکی ...

دقیقا...پسرمنم همیشه بالامیاورد وقتی بهش غذا میدادم

هیچ مادری دلش نمیخاد بچش بدغذاباشه و دنبالش بدووه برای غذا

😐😐😐همین حرفای امثال شما مادرو عصبی میکنه خودت بد عادتش دادی یعنی چی😑 دختر من رفلاکس داره یکی ...

خب بچه شما رفلاکس داره پس علت نخوردنش مشخصه ، رفلاکس هم تا جایی که من میدونم شیرخشک و‌داروهای مخصوص داره که کنترلش کنه ، لچه ی رفلاکسی به حد کافی اذیت میشه خودش دیگه مباید افتاد دنبالش که بهش غذا داد ، بهترین کار همینه غذاهایی که دوست داره و نداره رو‌بچینی جلوش تا انتخاب کنه و‌بخوره . 

بچت چند سالشه؟ تخم مرغ پخته رو خالی خالی میخوره اخه بدون نون تو دهن بدمزس که  بچه منم اصلا تخ ...

دو سال و سه ماهشه

اره تخم مرغ خالی

فقطم آبپز میخوره

نمیرو نه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خب بچه شما رفلاکس داره پس علت نخوردنش مشخصه ، رفلاکس هم تا جایی که من میدونم شیرخشک و‌داروهای مخصوص ...

واسه بچه یک سال و نیمه چقدر باید بهش غذا بدیم تا سیر بشه؟ من بچم از همون اول غذا رو تف میکنه چطوری بفهمم سیر شده یا از بازیگوشیه که نمیخوره

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
والا بچه من که ۱۲ سالشه دیگه گذشته از این حرفا  ولی شخصا دوس نداشتم از بریز بپاش موقع خوردن غذ ...

فک کردم استارتری.اصلا نباید از بریز و بپاش بچه بدون بیاد.بچن همین ما که نیستن.اینقدر باید خرابکاری کنن تا یاد بگیرن.پسرم 22 ماهشهر.اولش اصلا بلد نبود قاشقو بگیره ولی الان کامل یاد گرفته.اگه نمیزاشتم بریزبپاش کنه که یاد نمیگرفت

🍁
دقیقا...پسرمنم همیشه بالامیاورد وقتی بهش غذا میدادم هیچ مادری دلش نمیخاد بچش بدغذاباشه و دنبالش بدو ...

وقتی مشکلی رو‌مطرح میکنید کامل نمیگید ، بچه ی بد غذا فرق داره با بچه ای که رفلاکس داره ، رفلاکس انقدر زجر اوره که بچه از غذا فراری میشه حالا هی شما لیوفت دمبالش قاشق قاشق بهش بده ؟ بازم بالا میاره و مشکلی حل نمبشه و یه بچه ی لجباز تربیت میکنین این وسط  ، برای اینکه هم رفلاکس اذیتش نکنه هم خودش مستقل غذابخوره ، چارش اینه که غذاهارو بچینید جلوش تا خودش انتخاب کنه و بخوره نه اینگه بدویید دنبالش قاشق قاشق بهش بدید 

خب بچه شما رفلاکس داره پس علت نخوردنش مشخصه ، رفلاکس هم تا جایی که من میدونم شیرخشک و‌داروهای مخصوص ...

از شیر خیلی وقته گرفتمش

میدونی متاسفانه رفلاکسش خوب میشه باز برمیگرده

اوایل خیلی دنبال این بودم بهش غذا بدم الان نه

دکترش گف کم بده ولی تعداد وعده هاشو زیاد کن

متاسفانه هییییچ غذایی دوس نداره

میوه دوس داره

دقیقا...پسرمنم همیشه بالامیاورد وقتی بهش غذا میدادم هیچ مادری دلش نمیخاد بچش بدغذاباشه و دنبالش بدو ...

منم تا ۱۸ماهگی بچم فقط عوق میزد

وزن گیریشم کمه

بعد اطرافیان فکر میکنن من کم میذارم هی نصیحت میکنن اینو بده اونو بده

انگار ما خودمون نمبدونیم

ولی وقتی بچه نمیخوره چیکار کنیم