2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 6524 بازدید | 64 پست
واسه بچه یک سال و نیمه چقدر باید بهش غذا بدیم تا سیر بشه؟ من بچم از همون اول غذا رو تف میکنه چطوری ب ...

اگه سیر شده باشه تف میکنه ، در کل برای بچه های اون سنی که تازه شروع کردن به غذا خوردن  ، غذاهای انگشتی بهترین انتخابه (تو نت بزنی میاره ) یا حتی غذای برنجی رو بزار جلوش خودش هر چقدر دوست داشت میخوره وقتی سیر شد میکشه کنار اما سعی کن مثلا دو سه ساعت بعد باز همون غذا رو یا میان وعده ی دیگه ای رو بچینی جلوش ، مهم اینه که کالری مورد میاژ و ویتامینا به بدنش برسن زیاد حساسیت نشون ندید به کم یا زیاد خوردنشون ، اونا عین ما اداب غذا خوردن و بلد نیستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی مشکلی رو‌مطرح میکنید کامل نمیگید ، بچه ی بد غذا فرق داره با بچه ای که رفلاکس داره ، رفلاکس انقد ...

مرسی از راهنماییت شما هم قصدت کمک کردنه

ولی این چیزا فقط در حد همین نصیحت و راهکار فرضیه

در عمل نمیشه

من دو هفته ی تمام گذاشتم جلو خودش هیچی نمیخورد اخرم مریض شد

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
علایم ریفلاکس چیه

دختر من اوایل که نوزاد بود بالا میاورد همش

تو خواب همش غلت میزد و بی قرار بود

بزرگتر که شد غذا میدادم تا میخواست قورت بده عوق میزد

غذا رو تو دهنش نگه میداشت

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
علایم ریفلاکس چیه

بچه هر چی که میخوره عموما از بعد تولد این علامت دیگه میشه ، پقی بالا میاره شیر مادر و یا غذاهارو  ، شیرخشک مخصوص داره که درمان میکنه اگه اون شیر خشک و نخوره بچه انقدر که بالامیاره  اسید معده راه گلوش و میسوزونه ، یکی از اقوام مارو دکترا ۱۰ سال پیش نفهمیدن رفلاکس داره اون رفلاکس باعث‌شد لوزه هم دربیاره ، تا ۶ سالگی هیچی نمیخورد همش قاشق قاشق بهش غذا میدادن اوایل با سرنگ ، درحالی که با شیر خشک به راحتی حل میشه اون مشکل ، البته پزشک متخصص باید تشخیص رفلاکس بده

مرسی از راهنماییت شما هم قصدت کمک کردنه ولی این چیزا فقط در حد همین نصیحت و راهکار فرضیه در عمل نم ...

قربانت ، بچه شما رفلاکس داره دکتر باید تا الان شربت یا شیرخشک حتما بهش تجویز میکرد که رفلاکسش رفع بشه ، مشکل از شما و‌بچه نیست ، مشکل از بی عرضگی اون دکتریه که دیده بچه رفلاکس دارع ولی کامل درمانش نگکرده  ، الان تقریبا همه بچچه ها رفلاکس یا کولیک دارن 

شیر خشک رفلاکسی دکتر داده بود بهش؟

اره 

بعدم گفت زودتر از شیر بگیر 

غذاهای ابکی هم گف نده

امپرازول میدم بهش

۱۸ماهگی از شیر گرفتم

قربانت ، بچه شما رفلاکس داره دکتر باید تا الان شربت یا شیرخشک حتما بهش تجویز میکرد که رفلاکسش رفع بش ...

هم دارو میخوره هم شیرخشک انتی رفلاکس میخورد

دکترش متخصص رفلاکسه

دکتر مقدادی

هم دارو میخوره هم شیرخشک انتی رفلاکس میخورد دکترش متخصص رفلاکسه دکتر مقدادی

دکترش چی میگه درمورد غذاش؟بزنامه خاص غذایی نداده بهش ؟  یا اینکه تا چه سنی ممکنه ادامه داشتع باشه 

دکترش چی میگه درمورد غذاش؟بزنامه خاص غذایی نداده بهش ؟  یا اینکه تا چه سنی ممکنه ادامه داشتع با ...

شکلات سس غذاهای ابکی و پر ادویه گفته نباید بدی

بقیه چیزا مجازه

بعضیا تا اخر عمرشون درگیرن

فعلا گفته دارو رو ادامه بده

شکلات سس غذاهای ابکی و پر ادویه گفته نباید بدی بقیه چیزا مجازه بعضیا تا اخر عمرشون درگیرن فعلا گف ...

ایشالا حل میشه نگران نباش 

منم باردارم واقعا این مسئله هر مادری رو نگران میکنه 

اما بازم جای شکرش باقیه درمانی براش هست ، خدا بچه ها رو‌از هر چی مریضیه دور نگهداره ، 

خودت احتمالا راحت تر بتونی تشحیص بدی چه غذاهایی بیشتر ناراحتش میکنن ، 

من تو‌بارداری گهگاهی دارم رفلاکس و تجربه میکنم واقعا سخته ، معده رسما داغ میکنه

ایشالا حل میشه نگران نباش  منم باردارم واقعا این مسئله هر مادری رو نگران میکنه  اما بازم ...

ممنونم

انشالله سالم بغل بگیریش

مرسی از راهنماییت شما هم قصدت کمک کردنه ولی این چیزا فقط در حد همین نصیحت و راهکار فرضیه در عمل نم ...

اخ درد منو کشیدی تو. 

وقتی میگیم بچه هیییییییچی نمیخورد هیچ کس هیچی نمیفهمه جز یه درد کشیده.

من به جایی رسیده بودم که با داد و دعوا و کتک و جیغ و گریه چندتا قاشق بهش میدادم بعدم همه رو بالا میاورد. باز دلم خوش بود که دوقاشق مونده تو معده اش. 

خدا هممممه مریضا رو شفا بدهد. الهی آمین. بچه های ما رو هم بین اونا. الهی آمین.