2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

6524 بازدید | 64 پست

سلام دوستان،الان ک دخترم دوسالشه،از 6ماهگی ک ب غذای کمکی افتاد تا الان برای خوردنش دارم عذاب میکشم ،نمیخوره ن گوشت ن تخم مرغ هیچی.

هرچی هم بدم باید جلوش با موبایل فیلم بزارم حواسش پرت شه با قاشق بزارم دهنش.

اما تخم مرغ و گوشت اصلا دوست نداره، 

خسته شدم از بدغذاییش 

.

شما چیکار میکنید برای خوردن غذای بچه هاتون

دختر منه که

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر منم خیلی بدغذاست

تخم مرغو آبپز میکنم میدم خودش پوستشو بگیره

میخوره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نباید بیوفتی دنبالش برای غذا دادن ، یه لحاف پهن کن غذا های مورد علاقه شو گنار غذاهایی که دوست نداره  بزار توی لحاف برو پی کار خودت ، خودش هر وقت گشنش خورد میشینه میخوره ، اما بعد یه مدت که راه افتاد فقط سرسفره اجازه بده غذا بخوره