2777
2789
عنوان

بچه بد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 6524 بازدید | 64 پست
من یه پارچه پهن میکنم.یه قاشق میدم دستش یه قاشقم دست خودم.با غذا بازی می‌کنه و گاهگاهی هم خودش میخور ...

اخه اونوقت تو مهمونیا اذیت میکنه همش خونه رو کثیف میکنه زشت میشه

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
هیچی صبور باش به مرور خوب میشه پسر من ۸سالشه هر کار کردم بیفایده تازه امسال میرن مدرسه یکم بهتر شده& ...

انقدر م شلوغه ،فقط دلش شیر میخاد شیر خشکیه ،منم نمیدم بهش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر من خو تواین سن هرچی میذاشتم دهنش عوق میزد اصلا افتضاح بد غذاست حتی گریه میکردم از حرص اخه واقعا میگفتم چطوری زندست مجبور میشدم پاسش شیر وشیرموز بگیرم الان که پنج سالش شد خیلی کم بهتر شده  

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

اینهایی که گفتید انگار پسر منو توصیف کردی  الان هشت سالشه درست شده خودش می‌خوره فقط نباید زیاد ...

اخه میدونی اطرافیان نمیذارن ادم اروم باشه

فکر میکنن مادره که به بچه نمیرسه

هی میگن اینو بده اونو بده

این کارو کن اون کارو کن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
با همون تلوزیون و موبایل بزرگش کردم  قسمت سخت بچه داری فقط و فقط بد غذایی بچس

منم این کار رو کردم ولی واقعا بدترین کارهمینه

پسرم ۶سالشه تازه تونستم از گوشی و تی وی بندازمش موقع غذا

حتی خیلی وقتا خودم غذامیدم دهنش🙄😑😐

اینقد ک هی میگه نمیخورم

تقریبا همه بچه ها بد غذا هستن. به دلیل حساسیت مادر. بچه وقتی میبینه نازکش داره. سعی میکنه جلب توجهش رو زیاد کنه.

فیلم و موبایل هنگام غذا خوردن ممنوعه. باعث چاقی در بزرگسالی میشه.

کمی غذا توی ظرفش بزار. و به حال خودش بزار. لابه لاش چند قاشق بهش بده. اگه خورد. اگه هم نخورد نهایت 20 دقیقه بعد غذا رو جمع کن.

یه ماه این روند رو ادامه بده. بدون اینکه بخوای با خودکشی و خودزنی و فیلم و ......... غذا بدی. بعد میبینی چقدر بهتره.

در ضمن اینکه غذای بچه در حد چند قاشق هست. و اینکه نباید انتظار داشته باشی یه بشقاب بخوره. چون معده بچه اندازه هسته میوه است.

دختر منم همینجوریه

ولی من قبل غذا اصلا نمیزارم خوراکی دیگه ای بخوره گرسنه بشه

بعد گوشت میزارم جلوش خودش خوشش میاد ریش ریش میکنه میخوره

یامثلا دوست داره پاکت شیرو سوراخ کنه بریزه تو لیوان منم اجازه میدم ، ولی تمام و کمال شیرو میخوره

وقتیم گوشت نخوره با قیچی ریزززز ریز میکنم که بعد با برنج میخوره

فقط باید گرسنه باشه اگر نباشه هیچی غذا نمیخوره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من بعنوان یه روانشناس بهت میگم اگه بخوای برای غذا دادن بیوفتی دمبالش تا اخر عمرش بد غذا میشه ، پس بزار خودش هر طوری میلش میکشه و‌هر اندازه دوست داره بخوزه شاید یکی‌دو هفته از لج شما کم بخوره یا بریژ بپاش کنه ولی بعدش راه میوفتهو شما هم به نفس راحت میکشید 

بچه ها اینم بگید چطوری یادش بدیم خودش بخوره ما نریزیم تو حلقشون. ممنون.

یه بشقاب بچگونه خوشگل براش بخر و با یه قاشق قشنگ بعد کنارتون بشینه سرسفره و براش بکش تو بشقاب خودش شما هم آروم غذا بخورید و هر فاشقی که خودش خورد چند روز اول تشویقش کنید بعد عادت میکنه

یه ساعت غذا رو تو دهنش نگه میداره

خودمو میکشم که قورت بده🥲

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
منم این کار رو کردم ولی واقعا بدترین کارهمینه پسرم ۶سالشه تازه تونستم از گوشی و تی وی بندازمش موقع ...

باور میکنی من پسرم ۱۲ سالشه تا من میوه رو نزارم تو دهنش عمرا سمت میوه نمیره 

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
بعدم گوشت را سعی کن چرخ کرده داخل غذاهای مختلف بدیش اونطوری سختشونه نمیتونن بجون قورت بدن تخم مرغم ک ...

دوست دارم تخم مرغ آبپز بخوره،گوشت قیمه بدم بخوره ک نمیخوره

اخه اونوقت تو مهمونیا اذیت میکنه همش خونه رو کثیف میکنه زشت میشه

بچه باید غذا خوردن و یاد بگیره یا نه؟تو سنی هست که دوستداره خودش بخوره.مگه چقدر میری مهمونی که داری بچتو اذیت میکنی.

🍁