2777
2789
عنوان

همسرم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دنیا اینجوریه که اگر بخوای هرتصمیمی رو بیش از حد عاقلانه و منطقی بررسی کنی هیچکار نباید بکنی&nb ...

واقعا راست میگی، فکر کنم من دیگه وسواس بچه گرفتم 

God help me to be strong enough not to lie to myself 
خب این یعنی زندگی سخت

اخرش چی؟تا اخر عمر بچه نمیخواین؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

نه عزیزم این حرفا چیه، پشیمونی واقعی وقتیه که به خاطر عقب انداختن زیاد خدای ناکرده کلا نابارور بشی و تا آخر عمر حسرت به دل بچه بمونی 

مامان بابا ها تا خسته میشن ابراز پشیمونی می کنن بعد که سرحال میشن میگن کاش بیشتر بچه داشتیم،یا کاش زودتر میوردیم 😁

واقعا همینطوره.من ارزوی مسافرت دارم ارزوی تنهایی بیرون نمیتونم ب کارام برسم نمیتونم ب زندگیم برسم اف ...

عزیزدلم خدا کمکت کنه، من نمیتونم زیاد رو همسرم حساب کنم خودش قد ۶۰ تا بچه ناز داره و خیلی به من وابسته‌س، همه کارا با منه، بچه هم بیاد خودم باید همه کار بکنم

عزیزدلم خدا کمکت کنه، من نمیتونم زیاد رو همسرم حساب کنم خودش قد ۶۰ تا بچه ناز داره و خیلی به من وابس ...

اره همت ریادی میخاد.چون ی دفه بچه زندگیت کنفیکون میکنه روح روان جسم خواب غذا زندگی اهدافت ایندت همه چیزت تحت شعاع قرار میده

اگه گیر و حساسید به خاطر خد ایه طفل معصوم رو بیچاره نکنید بچه ها کنجکاون تا 7 سالگی دوست دارن بریز ...

مطمئنا اگر بچه بیارم فقط به خودم سخت میگذره نمی‌ذارم آب تو دلش تکون بخوره

ببین بچه اولمون من فقط به شوهرم گفتم بچه میخام اونم گفت باشه من ۱۷ سالم خدا سرشاده یکبار کمکم نکرد ت ...

به نظر من خیییلی مهمه که در غالب مهارتها و تکنیکهای صحبت حتما شوهرها هم در جریان خیلی چیزها قرار بگیرند.سر دخترم انگار شوهرم خیلی چیزها رو درک نمیکرد و خب خیلی ناراحت میشدم و توی خودم میریختم اما برای فرزند دوم از کانال همسرداری حرفه ای توی ایتا استفاده کردم و طبق تکنیکهایی که گفته بودند این سری شوهرم رو هم در جریان قرار دادم.و یه جورایی بچه ی دوم باعث شد توی یه جاهایی بسشتر از قبل درکم کنه.البته گاهی اختلافات و چالشهایی پیش میاد که طبیعیه و دوست دارم با تکنیکهای درست صحبت و رفتار حلشون کنیم و روی هم انباشته نشن.چون هر چی دوستی و محبت بین پدر و مادر بیشتر بشه اثرات فوق العاده مثبتی روی بچه ها داره و حضور بچه ها میتونه پلی باشه که این محبت و درک کردن هم روز به روز بیشتر بشه که البته نیاز به تمرین تکنیکهایی داره.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
این ظرفیت رو ندارم، من عاشق نظم و تمیزی خودم و زندگیمم، نمیتونم حتی بهش فکر کنم که یه روز شلخته باشم ...

منم خیلی رو نظم و ترتیب حساسم و از وقتی بچه دار شدم دچار مشکل شدم

یعنی اکثر اوقات درحال تمیز کردنم تا خونه مرتب باشه

من از سال 89 عضو نی نی سایتم منتها بعد از به دنیا اومدن بچه کلا همه چی یادم رفت،الان هرچقدر با پشتیبانی تماس میگیرم نمیتونن مشکل منو حل کنند.
ببین بچه اولمون من فقط به شوهرم گفتم بچه میخام اونم گفت باشه من ۱۷ سالم خدا سرشاده یکبار کمکم نکرد ت ...

دقیقا از همین میترسم و بدتر اینه که همسر من به کل همه کاراش با منه، حتی کوچکترین کارها اگر من کنارش نباشم کلی ناراحت میشه حالا نمی‌دونم ظرفیت پدر شدن داره یا نه؟

ما هم قبل از اومدن فرزند اولمون اینجوری بودیم و گاهی میگفتم ما که حس کمبود بچه نداریم و درک نمیکردم ...

خدا برات خفظشون کنه، اینو از خیلی‌ها شنیدم که میگن چه جوری بدونه بچه بودیم و الان راضین، ولی شوهرم میگه بیشتر دوستاش از اینکه بچه دارن نارحتن

اخرش چی؟تا اخر عمر بچه نمیخواین؟

من دارم برای بچه هلاک میشم فقط میترسم، خیلی فکر درگیرشه، نمی‌دونم والا وسواس گرفتم نیارم دق میکنم بیارم و همسرم همراهی نکنه، دیوونه میشم

عزیزدلم خدا کمکت کنه، من نمیتونم زیاد رو همسرم حساب کنم خودش قد ۶۰ تا بچه ناز داره و خیلی به من وابس ...

به نظرم پدر و مادر با اومدن بچه تغییر میکنند البته که کانال همسرداری حرفه ای توی ایتا خیییلی بهم کمک کرد.شوهرخودم قبل از اومدن بچه تا سه سال یه فشارهایی بهم میاورد و گاهی زیادی باهام جدی بود ولی هر بار با اومدن بچه ها کم کم تغییر کرد.البته الآن توی بعضی چیزا صد درجه تغییر کرده،منم همینطور.اما خب حتما به تکنیکهای مهارتی و صحبتی درست نیازه تا شرایط رو به بهبودی بره و وجود بچه ها اونوقت باعث محبت و درک کردن بیشترشون نسبت به هم میشه.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.