تو تاپیکای قبلیم هست که چققققققققدر دلم بچه میخواد و همسرم اقدام نمیکنه، چند روز پیش یه حرفی زد که خیییییییییییلی دو دل شدم ، گفت ما تا الان راحت بودیم و خوش گذروندیم تمام دوستان که بچه دارن همیشه مینالن که از وقتی بچه دار شدیم زندگی نکردیم و فلانی خوش به حالت که با همسرت تنهایین. حالا ترس افتاده به جونم که نکنه ما هم اقدام کنیم و بعد پشیمون بشیم
God help me to be strong enough not to lie to myself
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دارم برای بچه هلاک میشم فقط میترسم، خیلی فکر درگیرشه، نمیدونم والا وسواس گرفتم نیارم دق میکنم بی ...
حتما لازمه شوهرتون هم آمادگی پیدا کنه.اما نمیشه انتظار داشت مردها خودشون بفهمند و همیشه بیان کمک.مثلا سر پسرم توی یه خونه ی خیلی کوچیک بودیم و پسرم نو پا شده بود.اون موقع شوهرم یه تایمی از نظر شغلی خیلی روش فشار بود و منم واقعا دلخور میشدم که کمک نمیکنه.اما وجود دخترم خیلی خوب بود و با هم بازی میکردند.یه روز فکر کردم که کجاها شوهرم میتونه کمک کنه و هنز هم گاهی با هم صحبت میکنیم که گاهی نتیجه میده و گاهی موقتیه و دوباره باید به روز رسانی صحبت صورت بگیره.خخخخ.ولی در کل خیلی راضیم که بچه هام با هم همبازیند،نقاشی میکشند و...و وقتی بچه ها همبازی و همراه داشته باشن فشار از روی مادر خیییلی کم میشه.البته برای فرزند اول هم از کانال مادران حامی هوش متعادل و خانواده ی چند فرزندی استفاده کردم و واقعا با راهکارهاشون فشار از روی مادر برداشته میشه و اتفاقا بچه هم رشد میکنه و واقعا بچه داشتن در کنار استفاده از راهکارهای درست که اگر یاد بگیریم و به کار ببریم خیلی حس لذت بیشتری داره به نظرم.برای منم دعا کنید که بتونم برای نی نی سوم تکنیکها و راههایی رو به کار ببرم که شرایط به بهترین شکل پیش بره و از بودن بچه ها لذت ببریم و عشق بین خودم و شوهرم بیشتر بشه.
نه هیچ بی نظمی تو زندگی من رخ نداده خداروشکر حتی رابطمون از قبل بچه ها بیشتر شده من هیچ وقت ب ...
یاد یه چیز جالبی افتادم.اینکه بعد از اومدن بچه ها آدم میتونه یه جاهایی بره یا یه کارهایی بکنه که خیلی خوبه و خوش میگذره ولی بدون بچه ها یا نمیشه یا خیلی کیف نمیده.
یاد یه چیز جالبی افتادم.اینکه بعد از اومدن بچه ها آدم میتونه یه جاهایی بره یا یه کارهایی بکنه که خی ...
دقیقا
من یادمه دخترم 20روزش بود رفتیم یه نمایشگاه بزرگ همه با تعجب نگاه میکردن میگفتن خیلی کوچیکه اون موقع پسرم 4سال وخورده ای داشت تا همین چند روز پیش که رفتیم سفر
ما فقط به خاطر بچه ها با قطار سفر میریم چون هیچی اندازه فیلم دیدن تو قطار به پسرم کیف نمیده😁
الان که شاغلم بخاطر حفظ نظم شبا کلا ۴یا نهایتا ۵ ساعت میخوابم فکر کنم بچه دار بشم کلا باید شیشه مصر ...
نمیشه یه مدت شغلت رو تغییر بدی؟یا توی منزل باشه؟من خودم برای فرزند دوم بهترین فرصت شغلی رو داشتم.اما بین شغل بیرون یا وجود خواهر یا برادر برای دخترم یکی رو انتخاب کردم و البته بیکار هم نبودم.و الآن واقعا خیلی راضیم.کار و درس و...میشه براش راهکار پیدا کرد اما برای داشتن نی نی توی سن مناسب همیشه فرصت پیش نمیاد و گاهی میبینم دوستامو که مدام از اهدافشون میگفتن و الآن یا بچه دار نشدن یا دنبال درمانند یا هرچی.درسته به تحصیل و شغلی که میخواستند رسیدند ولی بعد از سالها میگن کاش جور دیگه ای برنامه ریزی میکردیم.من خودم تصمیم دارم از یه سنی به بعد که بچه ها تونستن رو پاشون بایستن و هوای همو داشته باشن جدی تر اهدافی که دوست دارم رو پی گیری کنم.