2777
2789
عنوان

همسرم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 113 پست
من خودمم همینطورم😁 فک کن پسرم دو ماهشه، زن داداشم تازه زایمان کرده بچه اونو دیدم هوس کردم دوباره ب ...

دمت گرم، منم اولی رو بتونیم تصمیم بگیریم و بیاریم دیگه پشت هم میارم

God help me to be strong enough not to lie to myself 
دمت گرم، منم اولی رو بتونیم تصمیم بگیریم و بیاریم دیگه پشت هم میارم

روزای اول میگفتم من دیگه بچه نمیخوام همه میگفتن اولشه بذار یه هفته بگذره😁

انشاالله به سلامتی عزیزم بتونی بهترین تصمیم رو بگیری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر میخوای زندگیت به قشنگی الانت باشه بچه نیار بعد بچه دار شدن برا خودت نیستی همه وقت و انرژیت میشه بچه 

من از سال 89 عضو نی نی سایتم منتها بعد از به دنیا اومدن بچه کلا همه چی یادم رفت،الان هرچقدر با پشتیبانی تماس میگیرم نمیتونن مشکل منو حل کنند.

من کاری به بقیه ندارم ولی ما با دوتا بچمون بهمون خوش میگذره همیشه همه جا رفتیم همین چند روز پیش سفر بودیم بچه هامم کلی بهشون خوش گذشت این حرفا خیلی درست نیستن

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 

ببین واقعیتش اینکه بعد بچه دارشدن زمانت مطلقا دست خودت نیست دیگه 

و اون ازادی های قبلی رو نداری

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
میترسم پس نگیره و بگه تو گفتی بچه بیاریم حالا زندگیمون سخت شده

ببین دنیا اینجوریه که اگر بخوای هرتصمیمی رو بیش از حد عاقلانه و منطقی بررسی کنی هیچکار نباید بکنی 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
واقعا؟؟؟شما بچه داری؟

واقعا همینطوره.من ارزوی مسافرت دارم ارزوی تنهایی بیرون نمیتونم ب کارام برسم نمیتونم ب زندگیم برسم افسرده داغون..نمیدونم این بچه چیه ک ادم از پا درمیاره.خوابم دست خودت نیس بی ارومی خرج دوا دکتر نصف خرج زندگی برای بچه ها میره شیرخشک پمپرز و فلان فلان..واقعا زندگی نکردیم.نمیتونیم تو پارک بشینیم هم دختر اولم رفتارس معقول نیس و نمیتونه باکسی بازی کنه دومی ک راه افتاده فبها..مگر کسی بتونع پرستار بگیره یا کسی کمکس باشه.صدرصد همراهی شوهر مهمه تو زندگی و بچه داری

یا خدا، شوهر منم حساسه، خودمم روی نظم و تمیزی گیرم، فکر کنم داغون بشم

اگه گیر و حساسید به خاطر خد ایه طفل معصوم رو بیچاره نکنید

بچه ها کنجکاون تا 7 سالگی

دوست دارن بریزن و بپاشن و از همه چی سر دربیارن

و نیاز به یه پدرمادر مهربون و ...دارن

عزیزم اگر میخوای زندگیت به قشنگی الانت باشه بچه نیار بعد بچه دار شدن برا خودت نیستی همه وقت و انرژیت ...

این ظرفیت رو ندارم، من عاشق نظم و تمیزی خودم و زندگیمم، نمیتونم حتی بهش فکر کنم که یه روز شلخته باشم 

ببین بچه اولمون من فقط به شوهرم گفتم بچه میخام اونم گفت باشه من ۱۷ سالم خدا سرشاده یکبار کمکم نکرد تو بچه داری همش میگفت منکه ک نگفتم تو گفتی بچه میخام خیلی سختی کشیدم قبلا باهم میرفتیم کوه الان بچم ۳ سالشه ۳ ساله با دوستاش میره کوه زنو مرد منم حرص میخورم میگه بمون بچه نگهدار خودت خاستی رابطه جنسیمون محدود شده منکه پشیمونم .الان برا بچه دومی خیلی اصرار میکنه اما من دیگ سرد شدم هرکار میگم انجام میده ک فقط دومی بیارم اما من کلی شرط گزاشتم بخدا قرصای حاملگیمو بزور میگرفت الان چون من همه چیو بهش گفتم خیلی عذاب کشیدم و دیگ بچه نمیخام هر ۳ ماه خودش منو میبره چکاپ کلی پول میده برپ دانشگاه باشگاه اما چ فایده اونموقع ک باید میرسید نرسید تا وقتی خودد مرد امادگیشو نداره نیار دست تنها میمونی

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

ما هم قبل از اومدن فرزند اولمون اینجوری بودیم و گاهی میگفتم ما که حس کمبود بچه نداریم و درک نمیکردم کسانی رو که خیلی دلشون بچه میخواست.اما وقتی دخترمون به دنیا اومد با خودم گفتم آخه چجوری تحمل میکردم و بدون دخترم زندگی میکردیم.به نظرم زندگیمون با حضور بچه ها روح گرفت و امروز بیشتر چیزهایی که داریم از هر نظر واقعا به خاطر وجود بچه هاست.خدایا شکرت که بچه ها پیشمونند.خودت مواظب همه ی بچه ها باش.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
من کاری به بقیه ندارم ولی ما با دوتا بچمون بهمون خوش میگذره همیشه همه جا رفتیم همین چند روز پیش سفر ...

یعنی هیچ بی‌نظمی تو زندگیت ایجاد نشد؟ شوهرت باهات همراهی میکنه؟ مثلاً یه روز نتونی لباس خوب بپوشید یا رابطه نداشته باشین ناراحت نمیشه؟