2777
2789
فقط اون که نوشته سوپری و هایپر داره بخدا داشتم زمینو گاز میگرفتم چرا نمیفهمن گوشت خوکه تا اینکه تاپی ...

اول اطلاعاتتو بالا ببر چند تا مغازه و فست فود برو بعد قضاوت کن و زمینو گاز بگیر 

تو خیلی منو فست فودا میتونی ببینی، و پروتئینی ها و ... 

امروزه واژه Bahke به روش خاص عمل آوری بریده گوشت گفته می‌شود و نه لزوماً استفاده از گوشت خاصی مثل خوک. در بیشتر کشورهای جهان به‌خصوص کشورهای مسلمان : https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D9%85%D8%B3%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86 و یهودی که گوشت خوک به لحاظ مسایل شرعی منع مصرف دارند با روش مشابه عمل آوری از گوشت‌های مرغ، بوقلمون، گوساله، اردک، شترمرغ یا غاز نیز تهیه می‌گردد.

امضا ندارم اثر انگشت زدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصل و فرع نداره کلا گوشت خوکه مثل اینکه بگی سوسک تو خارج سوسکه تو ایران پروانست اون سوپری یا ه ...

مرسی گلم که اطلاع رسانی کردی نتصرف شدم از خریدنش

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
اول اطلاعاتتو بالا ببر چند تا مغازه و فست فود برو بعد قضاوت کن و زمینو گاز بگیر  تو خیلی منو ف ...

گلم اون دیگه یه چیز دیگست کلا فرض کن شما یه غذا درست کنی با رسپی خودت من مزشو دوست نداشته باشم کلا رسپی رو عوض کنم بعد اسم غذای شما رو بذارم روش اون دیگه یه غذای دیگست،  من سئول دیدم ولی عمان به هیچ وجه نبود حتی مشابهش میگفتن حرومه حالا تو ایران چیه میدن به خورد مردم با چه استدلالی بماند حتما حلال هست و خوشمزه ولی حرف من اینه که اون دیگه یه چیز دیگست به اسم یه چیز دیگه نباید بدن دست مردم 

بیکن هایپرای بزرگ دارن اصلش خارج ازکشوره باگوشت خوک اینجا معلوم نیست چیه 

اینجا احتمالا با گوشت اون حیوون تو پروفایلتونه 😂

ینی امکان نداره ما تو خونه یه بار سوسی کالباس بخوایم بخوریم مامانم نگه این گوشت خر و گربه چیه میخورین😂

بیکن مرغ بوقلمون گاو و خوک وجود داره 

برش های مستطیل و باریک و دراز مثل کالباس هست که به صورت نواری گوشت و چربی میمونه 

معمولا بیکن خوک که خیلی هم چرب هست رو برای صبحونه تفت میدن در کنار تخم مرغ یا لای ساندویچ برگر میزارن طعم بیکن خوک یه بوی زننده داره بیکن اسلامی هم تو بازار هست اما به نظر من کالباس خوشمزه تره