2777
2789
گربش رو یبار یه مامور بهداشت میگفت که دوست بابام میگفت پلمپش کردیم ولی پسرداییم تو کارخونشون کار می ...

من ندیده ترجیح میدم حرف پسرداییتو باور کنم و دیگه نخورم،  بخوام هم دیگه نمیتونم بخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این همون بیکن هست که الان عکسشو گرفتم تو یخچال داشتم اتفاقا هم برای خوک هست روشم زده 

خواستم به یه عده بگم یه‌ذره حرف زدن بلد باشید مگه تو سایت یا تو‌دنیا فقط شما مسلمون ها هستید که از بالا به پایین با مردم حرف میزنید ؟ این سایت غیر مسلمونم داره یکم رو حرف زدنتون کار کنید چندشم میشه نجسه فلان ووو حرامه اوکی اونم به خاطر تفاوت دینه خورده حرفتون دیگه چیه 

!!! خجالتم خوبچیزیه 

کسی منو ریپلای نزنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من چند وقت پیش سوسیس خریدم.... توش پر ریزبود🤢🤢 مشخصه کلی پوست مرغ که پر ریزم داشته انداختن توش

واقعا؟فکر کنم باید از جای معتبر خرید متاسفانه وجدان ها از بین رفته

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
اخه احساس میکنم اونو سرخ کنی ادم سیر نمیشه که چی هست یه پر کاۼذ بیکن 😂😂😂😂حالا قورمه سبزی ابگوشتی ...

😂😂😂😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)