2777
2789
گرونه؟ 

تقریبا اره 

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا؟ 

اره عزیزم 

با افتخار دختری شیعه از تبار سادات هستم ما اهل کوفه نیستیم سید علی تنها بماند مگر امت بمیرد علی تنها بماند. اللهم عجل لولیک فرج 💚 کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم با عضویت پنج ساله ترکید‌.
گوشت خوکه سوپری محل شما داره؟ 

بیکن هایپرای بزرگ دارن اصلش خارج ازکشوره باگوشت خوک اینجا معلوم نیست چیه 

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
بیکن ایرانی ها با گوشت گاو و ایناست ولی اصلش با خوک هایپرمارکت ها دارن مزش مثل کالباس بافتش فرق دا ...

مرسی عزیزم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
فقط اون که نوشته سوپری و هایپر داره بخدا داشتم زمینو گاز میگرفتم چرا نمیفهمن گوشت خوکه تا اینکه تاپی ...

واقعا عزیزم؟فکر کنم گوشت خشک شده است گاو و اینا نیست؟ 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
فقط اون که نوشته سوپری و هایپر داره بخدا داشتم زمینو گاز میگرفتم چرا نمیفهمن گوشت خوکه تا اینکه تاپی ...

فداتشم منم واقعا 😅 متاسفانه تو این دوره زمونه دیگه کمتر کسی  به حرف خدا و دین اهمیتی میده 💔 حتی سرچ م بکنی با ارسال رایگان می‌فرستن دم خونه و گوشت فروشی ها دارن اکثرا 😞

با افتخار دختری شیعه از تبار سادات هستم ما اهل کوفه نیستیم سید علی تنها بماند مگر امت بمیرد علی تنها بماند. اللهم عجل لولیک فرج 💚 کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم با عضویت پنج ساله ترکید‌.

هایپرای بزرگ دارن مزشم خوبه اکثرا باگوشت گاوه اینجا خارج گوشت خوکه که اصلشم اونه دیگه تو ندیدی مشکل من نیست😐😐

بیکن هایپرای بزرگ دارن اصلش خارج ازکشوره باگوشت خوک اینجا معلوم نیست چیه 

عزیزم اصل و فرع نداره کلا گوشت خوکه مثل اینکه بگی سوسک تو خارج سوسکه تو ایران پروانست اون سوپری یا هایپرم بلا نصبت شما چهار تا بیسواد و گیر اورده معلوم نیست چیه داره بهشون میندازه

عزیزم اصل و فرع نداره کلا گوشت خوکه مثل اینکه بگی سوسک تو خارج سوسکه تو ایران پروانست اون سوپری یا ه ...

خودم که گفتم معلوم نیست باگوشت چیه ولی مزش خوبه